zlot forumowiczów

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kasia G

Post autor: Kasia G »

spoko, optymistka to ja jestem, ale 30-tka to tak na zapas - na szczęscie zawsze mozna nie wykupic calej rezerwacji :roll: Myślę jednak, ze nawet tu w Wawie nie bede mogła narzekac na brak zainteresowania biletami na Śpiącą... O ile oczywiście drodzy forumowicze zostawią jakies resztki ;)
Kasia G

zachęcamy i na zlot zapraszamy - wstepnie dopisuję Basię z osobą towarzyszącą
Basia

Post autor: Basia »

Tak, tak Kasiu, dopisz koniecznie!!!! Ach, gdzie tam czerwiec... Mam nadzieję, że wreszcie uda mi się Was poznać!!
mirrorball

Post autor: mirrorball »

[quote:a04b11fd91="Tanc..."].Czyli termin jest już wyznaczony - 3 czerwca 2005 .[/quote:a04b11fd91]
2006? ;)

kto wie, może i mi uda się przyjechać,jeśli nie będę mieć wówczas żadnego koncertu ?

proszę mnie gdzieś tam na marginesie wpisać ;)

pozdrawiam
m.
Czajori

Post autor: Czajori »

Trzeciego czerwca to będę albo się uczyć do sesji :(, albo będę na Lednicy :), więc mnie proszę nie wpisywać, choć szkoda wielka, bo chętnie bym się z Wami wszystkimi zobaczyła.
Kasia G

Wielkimi krokami zbliża sie data Śpiacej królewny w Teatrze Wielkim, zatem ponawiam propozycję:
Zlot forumowiczów w Warszawie, spotkanie nas wszystkich, byc moze równiez spotkanie z tancerzami TW-ON oraz spektakl Śpiącej.
Bilety mamy zarezerwowane, trzeba je kupic do połowy maja więc zainteresowane osoby prosiłabym o kontakt ze mną na PW, ustalimy szczegóły, koszt biletu 20 zł.
Osoby spoza Warszawy jesli chca przyjechac a nie maa jak przenocować (u rodziny lub w hotelu, schronisku) takze prosze o kontakt oraz o wykazanie sie forumowa samopomocą ;) (jeden dodatkowy materac posiadam)
Zatem - zapraszam i prosze o szybkie i wiążące decyzje - żeby nie było tak, ze ktoś chce przyjechac, zamówiił bilet, a potem będzie na 2 dni przed spotkaniem wszystko odwoływał (nie liczac przypadków losowych)

ogłoszenie na ten temat umieściłam tez na tablicy Regulamin zeby było dobrze widoczne
raisa

Post autor: raisa »

Och, niestety nie będę obecna ze względów że mam już wcześniej wspomniany egzamin do SB. Czemu takie terminy z tym egzaminem... :roll:
tak wyszło.
sisi

Post autor: sisi »

raiso ale za to zostajesz w swoim mieście "w słuszym celu" :D będziemy za ciebie trzyamć kciuki! heh chyba nikt ze zdjących nie będzie miec takiego dopingu ;)

a ja będę! jupiiiiiii :D
raisa

Post autor: raisa »

Dzięki wam. Napewno nikt nie będzie miał takiego dopingu. Oby pomogło!Egzamin jest dokładnie o 10.00. Napewno was nie zawiode (mam taką nadzieję). No a myślę że szczególnie sisi mi dopomoże (no Poznań, Poznań to samo miasto)
sisi

Post autor: sisi »

możesz na mnie liczyć :) zresztą jest tu więcej Poznaniaków.... :)
ODPOWIEDZ