Ulubieni polscy tancerze i choreografowie
-
Justyna Ch-ipcio
Osiągnijmy porozumienie - najlepsze jest trio [b:cb723c395c]WSW[/b:cb723c395c]. Oczywiście wszyscy wiedzą kto jest kto i które W kogo oznacza!!
A już zupełnie serio - to ci akurat panowie istotnie zachwycają.
Stasiewicz jako Colas jest powalający.
Wojtiul (ach, te nogi) - cudowna partia Alter Ego.
O Wożniaku nie napisze, bo to zbędne w moim przypadku, ale uwiódł mnie partią Rotbarta.
Nasze warszawiakow szczęście, że ich możemy oglądać u siebie. Najlepsi są razem.
A już zupełnie serio - to ci akurat panowie istotnie zachwycają.
Stasiewicz jako Colas jest powalający.
Wojtiul (ach, te nogi) - cudowna partia Alter Ego.
O Wożniaku nie napisze, bo to zbędne w moim przypadku, ale uwiódł mnie partią Rotbarta.
Nasze warszawiakow szczęście, że ich możemy oglądać u siebie. Najlepsi są razem.
TAAAAAK i domagam sie stanowczo puszczenia w TV "Pana Twardowskiego" z nim w roli Szatana![/quote]
Był w telewizji PAN TWARDOWSKI.Chyba w zeszłym roku.Nawet gdzieś sobie nagrałam (ale tylko fragment,bo tak mnie to zaskoczyło,że zupełnie zgłupiałam i najpierw sobie oglądałam a potem pomyślałam ,że może warto nagrać).Ja w panu Szymańskim "zakochałam się " od pierwszego wejrzenia,gdy miałam 9 lat (to był chyba rok 1980).Przez jakiś czas miałam okazję widywać go na korytarzachTW albo na próbach do przedstawień,na ktore udawało mi się przychodzić.
Boże, jak on tańczył! :twisted:
Był w telewizji PAN TWARDOWSKI.Chyba w zeszłym roku.Nawet gdzieś sobie nagrałam (ale tylko fragment,bo tak mnie to zaskoczyło,że zupełnie zgłupiałam i najpierw sobie oglądałam a potem pomyślałam ,że może warto nagrać).Ja w panu Szymańskim "zakochałam się " od pierwszego wejrzenia,gdy miałam 9 lat (to był chyba rok 1980).Przez jakiś czas miałam okazję widywać go na korytarzachTW albo na próbach do przedstawień,na ktore udawało mi się przychodzić.
Boże, jak on tańczył! :twisted:
-
Justyna Ch-ipcio