O wszystkim i niczym
-
Sagittaire
-
Sagittaire
a ja uwielbiam tę gazetę i kupuje co tydzień - długie, ciekawe artykuły. A dla porządku: to nie felieton (krótka czasem żartobliwa i subiektywna, wyrażajaca oceny i poglądy autora forma) ale reportaż - pokazująca "realia i sytuacje z rzeczywistości oraz wypowiedzi bohaterów, dłuższa forma dziennikarska!
[quote4f="sisha945"]sama tez nie znosze tej gazety, ma przeciwne poglądy do moich i najbardziej denerwuje mnie stronniczy sposob w jaki te swoje poglady prezentują.[/quote4f]
A ja odnosze przeciwne wrażenie. Jest to jedno z nielicznych u nas czasopism nie narzucajacych czytelnikowi wniosków a juz napewno nie pogladów. A jakie poglady Ci chodzi "S"?
Reportaż świetny.
A ja odnosze przeciwne wrażenie. Jest to jedno z nielicznych u nas czasopism nie narzucajacych czytelnikowi wniosków a juz napewno nie pogladów. A jakie poglady Ci chodzi "S"?
Reportaż świetny.
-
Sagittaire
poglądy mam widzę takie dokladnie jak Sisha ale kompletnie mi to nie przeszkadza w mysleniu jak najcieplejszym o K.G i Fatherze. Zresztą swoją drogą to mam takie wrażenie, ze w ciagu ostatniego roku te nasze dyskusje rozne maja czasem takie cechy nie tyle jak na forum ile jak rozmowa ze znajomymi.
PS tak Si.- wszystko poszlo dobrze wiec nie mialam co sie topic
. dziekuje za pamiec.
PS tak Si.- wszystko poszlo dobrze wiec nie mialam co sie topic
[quote00="Father"]A jakie poglady Ci chodzi "S"? [/quote00]
to zależy jeszcze kto pisze , ale tak po krótce:
głównie o poglądy antypisowskie, pokazujące 'ciemność ludu' który popiera pis,
kpiny z chęci wybudowania pomnika ofiarom katastrofy, pomijanie wpadek Komorowskiego, zato naswietlanie potyczek prezesa pis.itp itd
to zależy jeszcze kto pisze , ale tak po krótce:
głównie o poglądy antypisowskie, pokazujące 'ciemność ludu' który popiera pis,
kpiny z chęci wybudowania pomnika ofiarom katastrofy, pomijanie wpadek Komorowskiego, zato naswietlanie potyczek prezesa pis.itp itd
-
Sagittaire