O wszystkim i niczym

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

rzeczywiscie fajny. dzieki s., ze nam to wyszukalas.
umieszcze to zaraz na facebooku, zeby dotarlo do jak najwiekszej liczby osob
dede

Post autor: dede »

o tak, felieton świetny, jak zwykle w Polityce, rzetelnie, merytorycznie i jednocześnie interesująco:) polecam tą gazetę zawsze, nie tylko jak piszą o tańcu:)
Sagittaire

ten felieton swietny ale co do Polityki ogolnie to ja nie moge czytac, bo ilekroc siegam, to mnie trzęsie z nerw ....
to takie moje skromne zdanie :)
sisha945

Post autor: sisha945 »

sama tez nie znosze tej gazety, ma przeciwne poglądy do moich i najbardziej denerwuje mnie stronniczy sposob w jaki te swoje poglady prezentują.

a tak wogóle to miło Cie widzieć na forum po piątku Sagittaire :D
Kasia G

Post autor: Kasia G »

a ja uwielbiam tę gazetę i kupuje co tydzień - długie, ciekawe artykuły. A dla porządku: to nie felieton (krótka czasem żartobliwa i subiektywna, wyrażajaca oceny i poglądy autora forma) ale reportaż - pokazująca "realia i sytuacje z rzeczywistości oraz wypowiedzi bohaterów, dłuższa forma dziennikarska!
sisha945

oczywiście reportaż, przepraszam za pomyłke :oops:
Father

Post autor: Father »

[quote4f="sisha945"]sama tez nie znosze tej gazety, ma przeciwne poglądy do moich i najbardziej denerwuje mnie stronniczy sposob w jaki te swoje poglady prezentują.[/quote4f]
A ja odnosze przeciwne wrażenie. Jest to jedno z nielicznych u nas czasopism nie narzucajacych czytelnikowi wniosków a juz napewno nie pogladów. A jakie poglady Ci chodzi "S"?
Reportaż świetny.
Sagittaire

poglądy mam widzę takie dokladnie jak Sisha ale kompletnie mi to nie przeszkadza w mysleniu jak najcieplejszym o K.G i Fatherze. Zresztą swoją drogą to mam takie wrażenie, ze w ciagu ostatniego roku te nasze dyskusje rozne maja czasem takie cechy nie tyle jak na forum ile jak rozmowa ze znajomymi. :)

PS tak Si.- wszystko poszlo dobrze wiec nie mialam co sie topic :) . dziekuje za pamiec.
sisha945

[quote00="Father"]A jakie poglady Ci chodzi "S"? [/quote00]
to zależy jeszcze kto pisze , ale tak po krótce:
głównie o poglądy antypisowskie, pokazujące 'ciemność ludu' który popiera pis,
kpiny z chęci wybudowania pomnika ofiarom katastrofy, pomijanie wpadek Komorowskiego, zato naswietlanie potyczek prezesa pis.itp itd
Sagittaire

pisze tutaj, bo nie chce zasmiecac watku o ksiazkach moimi luznymi myslami.
zaczelam szukac ksiazek i to co mnie zdziwilo to to, ze natknelam sie -nie szukajac zupelnie - na dostepne w Polsce az 3 ksiazki o lwowskim balecie i to jedna wydana w 99 r.
ODPOWIEDZ