Muzyka... czyli to, czego słuchacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Owszem, nie powinno, ale w tym wypadku bylo naprawde nie na miejscu. To, ze ktos jest ze wsi nie jest przeciez niczym gorszym. Ale powiedzenie, ze ktos jest wiesniakiem zle sie kojarzy.

Mi sie tez podoba ten teledysk. Opowiada jakas historie. Jest z gatunki takich, na ktore mozna sie zapatrzyc a piosenka sobie przy okazji gdzies tam biegnie :)
Swoja droga czesto mi sie zdarzalo, ze slyszac jakas piosenke w radio nie mialam o niej specjalnie pozytywnego zdania. Nie wpadala mi w ucho. Ale czasami takie piosenki maja swietne teledyski, na ktore mozna sie wlasnie zapatrzyc i to bardzo pomaga w przyswajaniu muzyki. Kilka kawalkow polubilam dopiero po obejrzeniu teledyskow.

[size=9:17729eab19][color=darkred:17729eab19]Część postów nie na temat lub mało merytorycznych usunięto. Joanna[/color:17729eab19][/size:17729eab19]
monika

Post autor: monika »

Oj... :oops:
Jakoś tak to niezależnie ode mnie wyszło...

A piosenka Pictures of you, The Last Goodnight? Mi się strasznie podoba...
Nati

Post autor: Nati »

mi wszytskie jego pisoenki w ucho wpadają i chyba nie ma takiej, której bym nie znosiła (jak np. Kanikuły! )
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Kanikuły to jest przegięcie - przecież tego się nie da słuchać... :evil:
Fleuve

Post autor: Fleuve »

Balerinko - Doda to jest jedno wielkie przegięcie a jej płyty sprzedawały się swego czasu najlepiej. Gdybym miała wybór - wybrałabym Kanikuły.
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

I to i to beznadziejne... :)
Minarei

Post autor: Minarei »

A ja to jestem taki dziwoląg- lubię słuchać Justina Timberlake'a ale nie pogardzę też Red Hot Chilli Peppers. Czasami nucę sobie Iron Maiden (blood brothers, the trooper) i Gwen Stefani :) Jednak najbardziej kocham Gnarlsa Barkleya ( m.in. Crazy, gone daddy gone) i Smash Mouth (po 6 latach znalazłam w końcu piosenki ze shreka i to właśnie Smash Mouth je śpiewa- I'm belever, All stars). Ale tak ogólnie to nie mam swoich ulubionych piosenkarzy tylko ulubione piosenki.

Posłuchajcie na youtube Smash Mouth- Walking on the sun i Colbie Caillat- Bubbly. To moje hity szarugi listopadowej :D
Marysia W

Post autor: Marysia W »

A ja uwielbiam Enyę, Enigmę, Erę ale przede wszystkim Adiemus. Coś pięknego <33
Aga

Post autor: Aga »

Szukam nagrania koncertu skrzypcowego D-dur Mozarta kv 211. Jest może ktoś w jego posiadaniu?
Father

Post autor: Father »

Czasem lubie posłuchac tego- http://download.yousendit.com/CEF4808B50670C6A
ODPOWIEDZ