Odchyły forumowiczów :)
-
venus-in-furs
-
venus-in-furs
Jak dla mnie punkt 10 jest super;p
10. Postaw pudełko w rogu windy i za każdym razem gdy ktoś wejdzie do środka, pytaj czy słyszy jak coś tyka
I w końcu odważyłam się spisać wam tu chociaż kilka moich odchyłów:
- zawsze wstaje lewą nogą, na przekór twierdzeniu,że powinno się wstawać prawą nogą.
-Ciekawa anegdotka na mój temat: jestem ogólnie strasznie blada i nazywają mnie córką
młynarza, mają tylko pecha bo mój tato faktycznie jest młynarzem ;p
-w piątki trzynastego ubieram się „pstro”, w paski, kratki nic do niczego;p
-uwielbiam bawarkę czyli herbatę z mlekiem (pomijając fakt,że piją to kobiety karmiące ;p)
-zawsze jak kupuję pointy to te, które najbardziej stukają (i <3 this!)
-uwielbiam łzawe powieścidła np. Trędowatą
-kocham beatlesów <3
-pod prysznicem śpiewam na cały głos (ostatnio sąsiad w rurę stukał, pewne już do niego doszedł mój „piękny” sopran :D)
-kiedy jadę autobusem nie ma drogi, żebym nie wpadła na jakąś starszą panią. XD (to już moje przeznaczenie)
-mam 16 par getrów (ocieplaczy) w różnych kolorach
-uwielbiam kolorowe rajstopy:D
-kiedy obieram jabłko ze skórek wycinam różne kształty;p
-kiedy oddaję do biblioteki książki zostawiam tam między stronami małą karteczkę z napisem: „wypożyczyłam, przeczytałam, zdałam- K.G.”-> co zwykle tyczy się lektur :P
-zawsze przed Wigilią prowadzę z karpiem rozmowę na temat jego koniecznej obecności na stole ale nie w formie żywej ;p wymieniamy wszystkie za i przeciw i oczywiście zawsze moje argumenty go przekonują ( chcę dostać się do liceum o profilu psychologiczno- pedagogicznym więc muszę na kimś ćwiczyć.;p )
Jak na razie to było by na tyle moich odchyłów. :D
10. Postaw pudełko w rogu windy i za każdym razem gdy ktoś wejdzie do środka, pytaj czy słyszy jak coś tyka
I w końcu odważyłam się spisać wam tu chociaż kilka moich odchyłów:
- zawsze wstaje lewą nogą, na przekór twierdzeniu,że powinno się wstawać prawą nogą.
-Ciekawa anegdotka na mój temat: jestem ogólnie strasznie blada i nazywają mnie córką
młynarza, mają tylko pecha bo mój tato faktycznie jest młynarzem ;p
-w piątki trzynastego ubieram się „pstro”, w paski, kratki nic do niczego;p
-uwielbiam bawarkę czyli herbatę z mlekiem (pomijając fakt,że piją to kobiety karmiące ;p)
-zawsze jak kupuję pointy to te, które najbardziej stukają (i <3 this!)
-uwielbiam łzawe powieścidła np. Trędowatą
-kocham beatlesów <3
-pod prysznicem śpiewam na cały głos (ostatnio sąsiad w rurę stukał, pewne już do niego doszedł mój „piękny” sopran :D)
-kiedy jadę autobusem nie ma drogi, żebym nie wpadła na jakąś starszą panią. XD (to już moje przeznaczenie)
-mam 16 par getrów (ocieplaczy) w różnych kolorach
-uwielbiam kolorowe rajstopy:D
-kiedy obieram jabłko ze skórek wycinam różne kształty;p
-kiedy oddaję do biblioteki książki zostawiam tam między stronami małą karteczkę z napisem: „wypożyczyłam, przeczytałam, zdałam- K.G.”-> co zwykle tyczy się lektur :P
-zawsze przed Wigilią prowadzę z karpiem rozmowę na temat jego koniecznej obecności na stole ale nie w formie żywej ;p wymieniamy wszystkie za i przeciw i oczywiście zawsze moje argumenty go przekonują ( chcę dostać się do liceum o profilu psychologiczno- pedagogicznym więc muszę na kimś ćwiczyć.;p )
Jak na razie to było by na tyle moich odchyłów. :D
-
marysienka
[quote:dd4e5928f1="Megara"][quote:dd4e5928f1="dontkillme"]-- mam tendencję do zakochiwania się w bohaterach z książek.
[/quote:dd4e5928f1]
Haha, nie Ty jedna! A moją nieprzerwaną miłością od 3 lat jest Rodion Raskolnikow.[/quote:dd4e5928f1]
Czyli nie ja jedna też? :D
ja, poza tym, uwielbiam zapach nowych książek :) i płaczę, jak mój ulubiony bohater książki/filmu umiera lub dzieje mu się coś złego :mrgreen:
[/quote:dd4e5928f1]
Haha, nie Ty jedna! A moją nieprzerwaną miłością od 3 lat jest Rodion Raskolnikow.[/quote:dd4e5928f1]
Czyli nie ja jedna też? :D
ja, poza tym, uwielbiam zapach nowych książek :) i płaczę, jak mój ulubiony bohater książki/filmu umiera lub dzieje mu się coś złego :mrgreen:
-
venus-in-furs
[quote:be6ecf0eec="marysienka"][quote:be6ecf0eec="Megara"][quote:be6ecf0eec="dontkillme"]-- mam tendencję do zakochiwania się w bohaterach z książek.
[/quote:be6ecf0eec]
Haha, nie Ty jedna! A moją nieprzerwaną miłością od 3 lat jest Rodion Raskolnikow.[/quote:be6ecf0eec]
Czyli nie ja jedna też? :D[/quote:be6ecf0eec]
No dobra, ja też :D
[/quote:be6ecf0eec]
Haha, nie Ty jedna! A moją nieprzerwaną miłością od 3 lat jest Rodion Raskolnikow.[/quote:be6ecf0eec]
Czyli nie ja jedna też? :D[/quote:be6ecf0eec]
No dobra, ja też :D
[quote:82b5bbe336="M."]Hmmm... a zdarza się Wam czytając pochopnie jakiś wyraz pomyśleć w pierwszej chwili, że tam jest napisane co innego? No mi się zdarza oto przykład ewidenitnie na pierwszy rzut oka kojarzący się z baletem... albo to ja mam już obsesję :wink:
[URL=www.fotosik.pl][url=http://images31.fotosik.pl/8/ce9f4902071e5ab0.jpg]Obrazek[/url][/URL][/quote:82b5bbe336]
A mi się właśnie ten obrazek ZAWSZE kojarzył z moim nazwiskiem i myślałam, że jest ono tam napisane xd
[URL=www.fotosik.pl][url=http://images31.fotosik.pl/8/ce9f4902071e5ab0.jpg]Obrazek[/url][/URL][/quote:82b5bbe336]
A mi się właśnie ten obrazek ZAWSZE kojarzył z moim nazwiskiem i myślałam, że jest ono tam napisane xd