Za to każdy może sobie zainstalować [URL=http://www.irfanview.com/]choćby infraview[/URL] darmowy program do przeglądania i konwersji obrazków.
Ma wszystko co potrzebne a nie trzeba piracić :)
Torin
Lifting forum balet.pl
Co jeszcze potrzebujesz wiedziec? Absolutnie zgadzam sie z Torinem - tj. nie zgadzam sie na wieksze rozmiary. Niektorzy placa za ilosc przeslanych danych, i po co te sume zwiekszac dla jakichs obrazkow, jesli jakas strone laduje sie x razy dziennie.
Uwazam, ze takie wielkosci i rozmiary jakie sa teraz, sa ok.
Uwazam, ze takie wielkosci i rozmiary jakie sa teraz, sa ok.
ale mi nie chodzi o powiększenie wagi... mnie tam 10 kb odpowiada... ja chciałabym tylko o powiększenie wielkości w pixelach...
jakoś ja mam avatarek o szerokości 150, a sama waga ma 5,7 kb i jakoś to chyba nikomu nie przeszkadza, także Torinowi [powiększenie szerokości/wysokości nie oznacza powiększenie wagi], więc w czym problem? myślę, że nie tylko ja chciałabym sobie wstawić nieco większy rozmiarowo avatarek.
jakoś ja mam avatarek o szerokości 150, a sama waga ma 5,7 kb i jakoś to chyba nikomu nie przeszkadza, także Torinowi [powiększenie szerokości/wysokości nie oznacza powiększenie wagi], więc w czym problem? myślę, że nie tylko ja chciałabym sobie wstawić nieco większy rozmiarowo avatarek.