Nasze rysunki oraz szkice czyli nasza twórczość :)
mi się właśnie podobają, bo są takie jakby komiksowe ^^ i sam pomysł rozrysowania historii jakiejś wymyślonej dziewczyny...
ale ja jestem noga z rysowania i się nie znam, co jest proporcjonalne, a co nie ;) ;) :mrgreen: 8)
ale chyba w tych rysunkach najbardzije mi się podobają włosy i pointy :lol: :lol: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
ale ja jestem noga z rysowania i się nie znam, co jest proporcjonalne, a co nie ;) ;) :mrgreen: 8)
ale chyba w tych rysunkach najbardzije mi się podobają włosy i pointy :lol: :lol: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Też mi się niesamowicie podobają ! Właśnie za ten 'komiksowy' sposób rysowania, co wbrew pozorom nie jest takie proste, bo ta dziewczyna ( o ile się nie mylę, ze dziewczyna) bardzo umiejętnie przerysowuje pewne cechy (np wyolbrzymione mięśnie ud, łydek, skrócone "góry", "za małe" rączki), zwłaszcza w niektórych rysunkach, przy czym generalnie widać, że wszystkie te prace robiła jedna osoba, ma na to jakiś swój "patent", nawet jeżeli różnią się między sobą. Niektóre kojarzą mi się właśnie z komiksem, niektóre ze szkicami projektantów mody a niektóre kojarzą mi się charakterem rysunku i sposobem ukazywania postaci ze szkicami i malarstwem secesyjnym, np "Not quite vaudeville" przywodzi mi na myśl secesyjne plakaty. [size=7:ac75b06bed](dodam żeby nie trącić zbytnio ignorancją, że nie wydają mi się dosłownie secesyjne w charakterze, tylko w sposobie ujęcia, kompozycji postaci na płaszczyźnie rysunku, dwuwymiarowości itp ;)[/size:ac75b06bed]
Poza tym żałuję, że wiele z nich nie ma (chyba "jeszcze nie ma") wypełnienia kolorem, bo barwy niektórych z nich są naprawdę nieziemskie :shock:
A już rzecz która mi się najbardziej podoba, to fenomenalna umiejętność pokazywania ruchu, co bywa bardzo problematyczne :P zazdroszczę jej :) Nagadałam się , ale naprawdę mnie zapowietrzyły te rysunki :)
Dziękuję Goniu za ten link :), [size=9:ac75b06bed]szkoda tylko , że znowu zamiast się przygotowywać na jutro będę miała problem z odessaniem się od monitora :| [/size:ac75b06bed]
Poza tym żałuję, że wiele z nich nie ma (chyba "jeszcze nie ma") wypełnienia kolorem, bo barwy niektórych z nich są naprawdę nieziemskie :shock:
A już rzecz która mi się najbardziej podoba, to fenomenalna umiejętność pokazywania ruchu, co bywa bardzo problematyczne :P zazdroszczę jej :) Nagadałam się , ale naprawdę mnie zapowietrzyły te rysunki :)
Dziękuję Goniu za ten link :), [size=9:ac75b06bed]szkoda tylko , że znowu zamiast się przygotowywać na jutro będę miała problem z odessaniem się od monitora :| [/size:ac75b06bed]
no ja ja. tyle ze to nie ma byc ładne:) jak pisalem o tym ze tu jest troche inspiracji graczem to wlasnie chodzilo mi o takie kartoflane twarze jak to on malowal (brzydota w plastyce i dysonase w muzyce bardzo mnie intryguja). ale i tak dziekuje za twoje zdanie i pochwale:)
ps.moze w najbliższym czasie namaluje cos ladnego zwiazanego z tancem.
ps.moze w najbliższym czasie namaluje cos ladnego zwiazanego z tancem.