Dywanik czarnej listy - resocjalizacja.balet.pl

Sprawy formalne Forum
sisi

Post autor: sisi »

ja też jestem za. w końcu najważniejsze jest to, że się starają :)
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:41aef9203b="sisi"]a zauważyliście, ze kasia się przymknęła? moim zdaniem można jej już zabrać kartkę, bo dostała i tak sporą nauczkę. na początek to wystarczy. jak będzie podskakiwać, zawsze mozna wlepić jeszcze raz.

a małgo... chyba już opadła z pierwszych emocji związanych z zarejestrowaniem się na forum :P ale poobserwujmy jeszcze parę dni.

zaczyna się przerwa świąteczna... o rety....[/quote:41aef9203b]

Nie wydaje mi się dobrym pomysłem tak szybkie zabieranie kartek. W znaczeniu: narozrabiała - dostała kartkę - poprawiła się - zdjęli kartkę. To żadna kara. Niech ta kartka trochę powisi, bedzie się dłużej pilnować i bardziej jej to 'utkwi' jako nawyk - być może. Natomiast polityka swobodnego "zabierania - dawania" nie wydaje mi sie zbyt dobra, bo po prostu traci swój wymiar kary, a takie prawo zaczyna się wtedy lekcewazyć :twisted:
[i:41aef9203b]zawsze mozna wlepić jeszcze raz[/i:41aef9203b] - ta zasada nie jest zbyt dydaktyczna ;)

Karki mozna zdjąć, ale z dodaniem - że to trochę amnestia z okazji Świąt, a nie tylko dlatego, że są juz takie idealne. Bo może być tak, że jak zobaczą, że już jest dobrze, to znowu zacznie się rozhasanie.
Czajori

Post autor: Czajori »

Jesli zaczną znowu hasać, możemy zawsze wlepić surowszą karę za "recydywę"! :P
Kasia G

Post autor: Kasia G »

tak, myślę ze po Świętach można by pozdejmowac te kartki - jesli dziewczyny będą sie w te wolne dzni pilnowac :)
(przepraszam ze ostatnio mało mnie na forum ale festiwal Beethovenowski całkiem mnie pochłonął - 2 albo i 3 koncerty dziennie!!)
sfra

Post autor: sfra »

Oto pm jaki dostałem od Kaasi:

[quote:789ccadeba]kto mi znowu wcisnal zolta kartke???!!! pod zadnym z moich postow nie moge znalezc nawet wyjasnienia! i za co ?! :evil: [/quote:789ccadeba]

a oto i moja odpowiedź:

[quote:789ccadeba]Kasiu,
Otrzymałaś żółtą kartkę od całego zespołu administrujacego i moderujacego forum. Chodzilo o to, że pomimo tego, ze nei jesteś już początkująca, to nadal "na upartego" chcesz grać w zagadkach LITE. Na interwencje Pauli odpowiedziałas ponadto niegrzecznie, w pmie korzystając z okropnego jadu, którego nie będziemy tolerowac na tym forum. Informuję, ze automatycznie zostałas przenieisona do zagadek "normalnych", co by młodsi adepci historii baletu mieli szanse w zagadkach.

Pozdrawiam
sfra[/quote:789ccadeba]
Paula

Post autor: Paula »

szkoda ze nie zauważyła że żółte kartki miały być formą ostrzeżenia...
[quote:ecb402051b]Kartka będzie się pojawiać bez uprzedzenia, jako ostrzeżenie dla użytkownika łamiącego regulamin[/quote:ecb402051b]
sfra

Post autor: sfra »

Kolejny pm od Kaasi:
[quote:41d550e79c]
no przepraszam, ale jesli PRINCESS MARON moze byc w lite to ja tez! ona wiecej wie na temat baletow niz ja!!!!
gdzie odpowiedzialam niegrzecznie na interwencje pauli?! gdzie zrobilam to z jakimkolwiek jadem?! no SŁUCHAM!!!!
to juz jest tak wnerwiajace, ze zaraz nie wytrzymam !!
uzytkownicy wiecznie piszacy dla nabijania postow itd nie maja nawet zadnych ostrzezen przedkartkowych, a wy ZAWZIELISCIE SIE NA MNIE I NON STOP SZUKACIE PRETEKSTU BY MI WALNAC ZOLTA KARTKE!!!! nie tylko ja pozostaje w zagadkach lite. UWAZAM PO PROSTU ZE NIE JESTEM NA POZIOMIE ZAGADEK NORMALNYCH!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: [/quote:41d550e79c]

A tutaj moja odpowiedź:

[quote:41d550e79c]Uspokój się Kasiu!
Teraz mnie atakujesz!!! Uważaj!
To nie jets decyzja Puali, czy moja, ale podkręślam całegp grona moderatorskiego! Powinnas się do tego odnieść w jakiś bardziej kulturalny sposób ,a nie kopać sobie dołek.
Twoje zagadki są trudne, wielokrotnie skomplikowane, więc powinnaś chyba już zrozumieć, że wypadałoby wyjśc z LITE.
Nie martw się o Princess Maron, ją tez o to poproszę...
sfra[/quote:41d550e79c]

Napisż edo Princess z prośbą by przeniosła się do normalnych zagadek.
Paula

Ehhh... tak w analogii do trwających mistrzostw... na boisku za dyskusje z sędzią otrzymuje się drugą żółtą kartkę i w efekcie się schodzi z boiska. Więc gdybyśmy byli tacy wredni to... (w domyśle właśnym). Ale nie jesteśmy... i całe szczęście.
Tranquility

Post autor: Tranquility »

śmiać się czy płakać... ? :roll: ;)
Paula

Przepraszam, nie chciałam zeby to tak zabrzmiało.
ODPOWIEDZ