Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
wilderrose

Post autor: wilderrose »

Hejka wszystkim :)
Nazywam się Esperance, mam 16 lat, tańczę od prawie 14. Początkowo był to balet, a 2 lata temu po uszy zakochałam się w tańcu współczesnym, który jest teraz moim głównym stylem. Moja rodzina nie do końca akceptuje tą zmianę ale cóż, to dzięki temu stylowi mogę wyrazić w 100% siebie. Urodziłam się Paryżu, w wieku 7 lat przeprowadziłam do Wrocławia, a ok 2 lata temu wróciłam do swojego kraju. Mimo, że jestem w 100% Francuzką to czuję, że jakaś część mojego serca należy do Polski :)
Swoją przyszłość wiążę z tańcem, jeśli się nie uda to chyba wyląduję pod mostem. Uczę się bardzo dobrze ale żadnych marzeń i planów związanych z czymkolwiek innym niż taniec nie mam. Ba, ja nawet pomysłu na swoje życie bez tańca nie posiadam :D
Torin

Post autor: Torin »

No to trafiłaś w idealne dla siebie miejsce :)
Tutaj sami zakochani w tańcu bywają !

Torin !
gardimaxeczka

Post autor: gardimaxeczka »

Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów :)
fittingpointe

Post autor: fittingpointe »

Witajcie !
Jestem Maria. Jestem byłą tancerką baletową mam 35 lat. Zawód musiałam zakończyć z powodu operacji. Jednak zostałam w temacie baletu i pomagam dobierać pointy.
Torin

Post autor: Torin »

Miło niezmiernie, że jesteś z nami !
Bardzo tutaj potrzeba osób z yyy doświadczeniem :D
MissAlice

Post autor: MissAlice »

Witajcie.
Jestem MissAlice. Mam 20 lat. Od 5 roku życia byłam związana z tańcem. Przez 8 lat uczęszczałam na balet, oraz 8 lat byłam w zespole folklorystycznym. Z powodów zdrowotnych 4 lata temu musiałam porzucić jakąkolwiek formę tańca. Teraz postanowiłam wrócić do baletu (z tęsknoty za nim strasznie usychałam ostatnio).
Poza tym jestem studentką Twórczego Pisania na UŁ i uwielbiam Japonie oraz japońską modę Lolita fashion.
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

Witaj - a czy byłaś na ostatniej premierze baletowej w łódzkim Teatrze Muzycznym, spektakl był chyba nawet objęty jakimś patronatem ambasady japońskiej. Jeżeli nie, to polecam.
MissAlice

Post autor: MissAlice »

Miałam być, ale się solidnie pochorowałam i nic z tego nie wyszło. :sad: Ale jak tylko pojawi się w repertuarze (bo w najbliższym czasie chyba nie ma) to pewnie pójdę.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

witamy serdecznie MissAlice i cieszymy sie, ze do nas dołączyłaś. Ja tez wybierałam się na te premierę, ale nic z tego nie wyszło :(
elphie

Post autor: elphie »

Hej :)
Jestem elphie, mam 26 lat...tańczyć zaczęłąm baardzo póno, bo po 20stce, taniec klasyczny wciągnął mnie jeszcze później, bo ok. 2 lat temu. Oprócz klasyki tańczę modern i różne formy jazzowe... oczywiście wszystko tylko i wyłącznie dla przyjemności, na taniec zawodowy jestem "ciut" za stara ;) Mimo wszystko zajęcia to źródło ogromnej satysfakcji i motywacja do pracy nad sobą :) Forum czytuję od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz pomyślałam, że może warto się zarejestrować i uaktywnić.
A tak "na życie" pracuję w jednym z warszawskich szpitali jako psycholog- zajmuję się pacjentami neurologicznymi :)
ODPOWIEDZ