Jak to jest z tą wagą?!

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Father

Post autor: Father »

Jeszcze trochę cierpliwości Balerinko. Coś mi się niechce wierzyć abyś kilka dni cwiczyła intensywnie bez jedzenia. Ale skoro tak to napewno coś z tego bedzie . Może zadużo pijesz albo już nie masz co zrzucać?
Olgusia

Post autor: Olgusia »

a ja tez jestem na warsztatach^^ i zjadlam dzis duzo za duzo slodyczy i chleba ;/ ale mam nadzieje ze nie przytyje.... a od jutra znow trzeba sie odzywiac jakos normalniej i zdrowiej...
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Balerinka nie ma z czego chudnąć...to istny szkielecik!
No ale cóż, konsekwencje jakie będą takie będą...

Ja mówiłam: najlepiej nie zaczynac :wink:
gonia

Post autor: gonia »

mogę być trochę wredna, ale...

Balerinko- zwariowałaś?!?!
w 3 dni nie schudniesz- a tym bardziej nie schudniesz, jeśli będziesz się głodzić- co najwyżej trafisz do szpitala z ogólnego wycieńczenia organizmu.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

cóż, Gonia ma rację...
w 3 dni najwyżej się wykończysz. poza tym dieta nie polega na głodowaniu, ale rozsądnym odżywianiu (!!) tak, aby dostarczyć organizmowi wszystkiego, co mu potrzeba, szczególnie jak ćwiczysz!!
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

I jeszcze wcześniej trzeba mieć z czego chudnąć....
Balerinko jesteś chudziutka, masz taką ładna figurę, po co ty się chcesz odchudzać?! Jak będziesz chudsza to to już niekoniecznie będzie ładnie wyglądało, a teraz wyglądasz bardzo dobrze. Zresztą po co w ogóle męczyć się z odchudzaniem itp jak na prawdę nie ma sie z czego....
kosssela

Post autor: kosssela »

Hmm znajać Balerinke całkiem nieźle to moge stwierdzic ze z najgorszej obsesji odchudzania to ona juz wyszla chociaz czasem ma ciągotki :)
Nie jest tak źle jak na forum zostalo zobrazowane!
pluszak

Post autor: pluszak »

[quote:363e7b9834="~ balerinka ~"]Wszyscy zrzucają kilogramy tylko nie ja!
Mimo, że jestem teraz na warsztatach (Kielce) i ćwicze 8 godzin już przez 3 dni, prawie nic nie jedząc (tzn. jem taką ilość, żeby nie zasłabnąć) i nie widze żadnej zmiany, a jak wrócę to na pewno będę tyle samo ważyła![/quote:363e7b9834]

Nie miałem okazji Cię nigdy widzieć, nie wiem z czego chcesz sie odchudzać ale wiem że proces odchudzania wymaga czasu. Jesli kmuś uda się nazbierac kilka kg zbyt wiele to wymaga to czasu aby się ich pozbyć. I na pewno nie da się tego zrobić na pstryk.
Po co aż tak bardzo chcesz zbić wagę? Jaka różnica kg w te czy w tamtą stronę...? Dla siebie? czy dla kogos?
Jeśli dla siebie - nie ma takiej potrzeby. A jesli dla kogoś - nie warto. Liczy się wnętrze człowieka a nie to jak wgląda czy ile ma kg...
Nio, to nie patrz aż tak na te swoje kg, tylko wcinaj papu co by Cię nie musieli zbierać z parkietu...
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Przestańcie truć balerince głowę, dobrze?
Po prostu chce pozbyć się 3 kg.
Wie co robi, je, tańczy i wszystko jest OK.

Bez przesady.
gonia

Post autor: gonia »

właśnie nie je- jedzenie tyle, żeby nie zemdleć, to nie jest jedzenie.
no właśnie, Cheryl, bez przesady.
ok, ok, przepraszam, już się nie odzywam- róbta co chceta, ale potem nie jęczta.
ODPOWIEDZ