Mnie ostatnio zafascynował film "Oko" z Jessicą Albą. To taki horror/thriller o niewidomej skrzypaczce, która po przeszczepie rogówki doznaje przerażających wizji... Hmmm... Bywa zaskakujące, ale całkiem miło się ogląda.
byłam niedawno na tym filmie:) bardzo fajny. dziewczyna chce się dostać do prestiżowej szkoły tańca w chicago. Za pierwszym razem jej się nie udaje. Zostaje w chicago i tańczy w klubie. Tam się dzieje dużo. A na koniec dostaje się do szkoły tańca
Jak dla mnie film średni, lepszy był Step Up! A czy mówiliście o filmie Center STge, trochę stary ale jest powalający szczególnie ten finałowy taniec!! :P
a co do innych filmów to ostatnio po obejrzeniu w telewizji 'Edwarda Nożycorękiego' popadłam w zachwyt nad tym filmem.
jest dla mnie absolutnie fantastyczny ^
`Just dance` oglądałam- fajne, ale nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak `Step Up`.
Za to `Step Up- the streets`nie za bardzo mi się podobał.
Honey wogóle...
A może coś z musicali?
Ostatnio zainteresował mnie film "Mama Mia!" Ale jeszcze go nie wdziałam, może ktoś z was oglądał i może mi napisać o czym to jest. Z góry dzięki ^^
Moim ulubionym filmem jest "Upiór w operze"- genialny musical... a w listopadzie byłam na tym spektaklu w teatrze "Roma"... lubie jeszcze "Titanic-a" i "Pamiętnik księżniczki"...
[quote:a4020c431c="Olkson"]A może coś z musicali?
Ostatnio zainteresował mnie film "Mama Mia!" Ale jeszcze go nie wdziałam, może ktoś z was oglądał i może mi napisać o czym to jest. Z góry dzięki ^^[/quote:a4020c431c]
Byłam w kinie i nawet dzisiaj w nocy oglądałam.
Film- w sumie fajny, ale bez żadnej głębszej treści... taki dla rozerwania się, że tak powiem. Ale za to fajnie śpiewają pisoenki ABBY (chociaż za nia też nie przepadam)
Ogólnie film fajny, taki lekki i już ; )
a z musicali oglądałam ostanio Chicago i strasznie podobała mi się ta scena, gdzie udają marionetki ;D ogólnie cały musical też świetny ; )