Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
no moja mama określiła jego solówkę jakby chciał się wyrwać z kaftanu bezpieczeństwa XD ale coś w tym jednak jest, nieprzewidywalnośc ruchu w jego tańcu dobrze obrazuje nieprzewidywalność wariata XD niemniej solówka fajna [img:584b19d631]http://www.brianjoubert.boo.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif[/img:584b19d631]
[quote:736d4489b4="Olimpia"]Chociaz najbardziej sie ciesze, ze jej juz tam nie ma[/quote:736d4489b4]
Jak to sie cieszysz że jej niema !! No normalnie Cię nie rozumiem - może ja sie nie znam (nie może - ale na pewno) ale w/g mnie tańczyła świetnie ! No na pewno lepiej od Diany.
Torin
nie no się zdenerwowałem normalnie ;))))
Jak to sie cieszysz że jej niema !! No normalnie Cię nie rozumiem - może ja sie nie znam (nie może - ale na pewno) ale w/g mnie tańczyła świetnie ! No na pewno lepiej od Diany.
Torin
nie no się zdenerwowałem normalnie ;))))
No widzisz :)
Nie denerwuj sie Torinku! Sprawa jest prosta.
1) absolutnie nie przypadl mi do gustu jej taniec. Nie podobalo mi sie to i tyle. Jej wystepy nie robily na mnie zadnego wrazenia. Cala ich oprawa rowniez wypadala niekorzystnie. Niezbyt szczesliwie dobrane stroje, fryzury.
2) nie znam tej dziewczyny, wiec w sumie nie powinnam sie moze wypowiadac na temat jej charakteru...No ale...nie polubilam jej. Nie sprawiala dobrego wrazenia dla mnie, niczym sie nie wyrozniala. Ale byc moze fajna z niej babka. Jednak ja tego nie widzialam.
3) moze to kwestia gustu, ale...jest brzydka. Dla mnie. Po prostu brzydka. A tancerz jednak musi jakos wygladac, miec jakas prezencje, urok. Ona tego niestety nie ma.
4) jeszcze raz to musze powiedziec :) nieladnie tanczyla.
Podkreslam jeszcze raz, ze to jest moja opinia.
Nie denerwuj sie Torinku! Sprawa jest prosta.
1) absolutnie nie przypadl mi do gustu jej taniec. Nie podobalo mi sie to i tyle. Jej wystepy nie robily na mnie zadnego wrazenia. Cala ich oprawa rowniez wypadala niekorzystnie. Niezbyt szczesliwie dobrane stroje, fryzury.
2) nie znam tej dziewczyny, wiec w sumie nie powinnam sie moze wypowiadac na temat jej charakteru...No ale...nie polubilam jej. Nie sprawiala dobrego wrazenia dla mnie, niczym sie nie wyrozniala. Ale byc moze fajna z niej babka. Jednak ja tego nie widzialam.
3) moze to kwestia gustu, ale...jest brzydka. Dla mnie. Po prostu brzydka. A tancerz jednak musi jakos wygladac, miec jakas prezencje, urok. Ona tego niestety nie ma.
4) jeszcze raz to musze powiedziec :) nieladnie tanczyla.
Podkreslam jeszcze raz, ze to jest moja opinia.
-
Tranquility
-
.:Odylia:.
W słowach Olimpii jest duzo racji-tvn specjalnie bralo ludzi jak najmniej wrzechstronnych zeby w programie widac bylo jak sie cudownie rozwijają..po Natalii tak jak i po Florku widac ze prawie z kazda technika mieli juz do czynienia i tak jak Maciek zdobył publike swoimi glebami tak Natalia nie miała nic do zaoferowania poza ową wrzechstronnoscią i odgrzewaną gimnastyką artystyczną..a co do Piróga-widze ze wszyscy ulegli manipulacji i wolą słodzenie Weroniki,ktorego ja nie moge sluchac i Egurroli ktoremu zazwyczaj sie wszystko podoba,tylko jak dochodzi do jakiegos tanca towarzyskiego mowi ze za malo jest tanca w tancu..A Michał oprocz tego ze taką rolę rozpisal mu tvn(bo prywatnie jest rewelacyjnym facetem)umie powiedziec prawde prosto w oczy(czasem przegina,to fakt),bez telewizyjnego owijania w bawelne
Odylio swietnie to ujelas. Bo przeciez o tancu Natalii nie mozna powiedziec, ze jest zly. Bo jest dobry. To czy sie komus podoba, to kwestia gustu, mnie sie akurat nie podoba. Z tym, ze trzeba umiec obiektywnie cos ocenic. I obiektywnie, to ona jest dobra w tym co robi. I jak tak sobie mysle, to zastanawiam sie dlaczego wlasciwie ona mi nie pasuje!? Bo wszystko raczej jest z nia ok.
Ale tak jak powiedzialas i ja powiedzialam wczesniej. Nic nowego.
A jeszcze a propos Tita, to nie wiem dlaczego, ale zawsze jak na niego patrze to mi sie kojarzy z takim chlopcem z boysbandu :)
Co do pana Michala P. :) , to owszem, jego uwagi czesto sa trafne. Ale sposob w jaki je wyraza jest gorzej niz zalosny. Ten tekst o samomasturbacji na scenie...Porazka normalnie. Swiadczy to chyba troche o jego kulturze osobistej. Jasne, to jest show, no ale bez przesady. Granice jakies sa.
W jury takich programow zawsze jest ktos kto objedzie rowno wszystkich uczestnikow, nie szczedzi przy tym roznych dziwnych i brutalnych okreslen. Ktos kto stara sie byc nawet obiektywny, jest fachowcem i no...nie wiem jak to powiedziec :) Sami wiecie. I ktos kto łagodzi smutki, pociesza i tak dalej. Popatrzcie chociazby na TzG, Jak oni spiewaja, Taniec na lodzie, Idola etc. Analogia :)
Ale tak jak powiedzialas i ja powiedzialam wczesniej. Nic nowego.
A jeszcze a propos Tita, to nie wiem dlaczego, ale zawsze jak na niego patrze to mi sie kojarzy z takim chlopcem z boysbandu :)
Co do pana Michala P. :) , to owszem, jego uwagi czesto sa trafne. Ale sposob w jaki je wyraza jest gorzej niz zalosny. Ten tekst o samomasturbacji na scenie...Porazka normalnie. Swiadczy to chyba troche o jego kulturze osobistej. Jasne, to jest show, no ale bez przesady. Granice jakies sa.
W jury takich programow zawsze jest ktos kto objedzie rowno wszystkich uczestnikow, nie szczedzi przy tym roznych dziwnych i brutalnych okreslen. Ktos kto stara sie byc nawet obiektywny, jest fachowcem i no...nie wiem jak to powiedziec :) Sami wiecie. I ktos kto łagodzi smutki, pociesza i tak dalej. Popatrzcie chociazby na TzG, Jak oni spiewaja, Taniec na lodzie, Idola etc. Analogia :)