Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Torin

Post autor: Torin »

Finał zapowiedzieli na niedzielę 2 XII.

Torin
Maron

Post autor: Maron »

no moja mama określiła jego solówkę jakby chciał się wyrwać z kaftanu bezpieczeństwa XD ale coś w tym jednak jest, nieprzewidywalnośc ruchu w jego tańcu dobrze obrazuje nieprzewidywalność wariata XD niemniej solówka fajna [img:584b19d631]http://www.brianjoubert.boo.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif[/img:584b19d631]
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Wreszcie odpadla Natalia!!! No i Tito. Chociaz najbardziej sie ciesze, ze jej juz tam nie ma.
Torin

[quote:736d4489b4="Olimpia"]Chociaz najbardziej sie ciesze, ze jej juz tam nie ma[/quote:736d4489b4]
Jak to sie cieszysz że jej niema !! No normalnie Cię nie rozumiem - może ja sie nie znam (nie może - ale na pewno) ale w/g mnie tańczyła świetnie ! No na pewno lepiej od Diany.

Torin
nie no się zdenerwowałem normalnie ;))))
Olimpia

No widzisz :)
Nie denerwuj sie Torinku! Sprawa jest prosta.
1) absolutnie nie przypadl mi do gustu jej taniec. Nie podobalo mi sie to i tyle. Jej wystepy nie robily na mnie zadnego wrazenia. Cala ich oprawa rowniez wypadala niekorzystnie. Niezbyt szczesliwie dobrane stroje, fryzury.
2) nie znam tej dziewczyny, wiec w sumie nie powinnam sie moze wypowiadac na temat jej charakteru...No ale...nie polubilam jej. Nie sprawiala dobrego wrazenia dla mnie, niczym sie nie wyrozniala. Ale byc moze fajna z niej babka. Jednak ja tego nie widzialam.
3) moze to kwestia gustu, ale...jest brzydka. Dla mnie. Po prostu brzydka. A tancerz jednak musi jakos wygladac, miec jakas prezencje, urok. Ona tego niestety nie ma.
4) jeszcze raz to musze powiedziec :) nieladnie tanczyla.

Podkreslam jeszcze raz, ze to jest moja opinia.
Torin

No piękną nie była - to fakt - sam żem to napisał nieco wyżej. To tylko mnie utwierdza w zdaniu, że zgubiła ją uroda - a w zasadzie zupełny jej brak :)

Torin
Olimpia

No dokladnie. I jakis taki brak uroku, malo kobiecosci.
No i w sumie nie zaskoczyla mnie niczym w czasie wszystkich wystepow. Wedlug mnie inni tancerze przeszli jakies metamorfozy, przemieniali sie, ewoluowali. Rowniez tanecznie sie rozwineli. Dla mnie ona sie nie rozwinela.
Tranquility

Post autor: Tranquility »

to, że odpadła Natalia jest największą porażką tego programu... była moją faworytką.
sposób wypowiedzi Michała Piróga jest tak prosty, że aż żałosny... błagam, niech go ktoś nauczy mówić po polsku...
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

W słowach Olimpii jest duzo racji-tvn specjalnie bralo ludzi jak najmniej wrzechstronnych zeby w programie widac bylo jak sie cudownie rozwijają..po Natalii tak jak i po Florku widac ze prawie z kazda technika mieli juz do czynienia i tak jak Maciek zdobył publike swoimi glebami tak Natalia nie miała nic do zaoferowania poza ową wrzechstronnoscią i odgrzewaną gimnastyką artystyczną..a co do Piróga-widze ze wszyscy ulegli manipulacji i wolą słodzenie Weroniki,ktorego ja nie moge sluchac i Egurroli ktoremu zazwyczaj sie wszystko podoba,tylko jak dochodzi do jakiegos tanca towarzyskiego mowi ze za malo jest tanca w tancu..A Michał oprocz tego ze taką rolę rozpisal mu tvn(bo prywatnie jest rewelacyjnym facetem)umie powiedziec prawde prosto w oczy(czasem przegina,to fakt),bez telewizyjnego owijania w bawelne
Olimpia

Odylio swietnie to ujelas. Bo przeciez o tancu Natalii nie mozna powiedziec, ze jest zly. Bo jest dobry. To czy sie komus podoba, to kwestia gustu, mnie sie akurat nie podoba. Z tym, ze trzeba umiec obiektywnie cos ocenic. I obiektywnie, to ona jest dobra w tym co robi. I jak tak sobie mysle, to zastanawiam sie dlaczego wlasciwie ona mi nie pasuje!? Bo wszystko raczej jest z nia ok.
Ale tak jak powiedzialas i ja powiedzialam wczesniej. Nic nowego.
A jeszcze a propos Tita, to nie wiem dlaczego, ale zawsze jak na niego patrze to mi sie kojarzy z takim chlopcem z boysbandu :)
Co do pana Michala P. :) , to owszem, jego uwagi czesto sa trafne. Ale sposob w jaki je wyraza jest gorzej niz zalosny. Ten tekst o samomasturbacji na scenie...Porazka normalnie. Swiadczy to chyba troche o jego kulturze osobistej. Jasne, to jest show, no ale bez przesady. Granice jakies sa.
W jury takich programow zawsze jest ktos kto objedzie rowno wszystkich uczestnikow, nie szczedzi przy tym roznych dziwnych i brutalnych okreslen. Ktos kto stara sie byc nawet obiektywny, jest fachowcem i no...nie wiem jak to powiedziec :) Sami wiecie. I ktos kto łagodzi smutki, pociesza i tak dalej. Popatrzcie chociazby na TzG, Jak oni spiewaja, Taniec na lodzie, Idola etc. Analogia :)
ODPOWIEDZ