Podziel się tym ze wszystkimi...
-
venus-in-furs
-
martini_rosso
-
Shecharchoret
[quote:88d7aa30df="nutriaa"]Kategoria solo:
http://www.youtube.com/watch?v=b9hNJX18P7E
Balet zaczyna się gdzieś około połowy.
Wygrał JAST, czego musze powiedzieć spodziewałam się już bez oglądania.
Kojarzy ktoś tą dziewczynę? Dałabym sobie gumki od baletek odciąć, że ją u państwa Abesadze widziałam.
[/quote:88d7aa30df]
Zgadza się, dziewczyna która zajęła pierwsze miejsce uczy się u p. Abesadze ;)
http://www.youtube.com/watch?v=b9hNJX18P7E
Balet zaczyna się gdzieś około połowy.
Wygrał JAST, czego musze powiedzieć spodziewałam się już bez oglądania.
Kojarzy ktoś tą dziewczynę? Dałabym sobie gumki od baletek odciąć, że ją u państwa Abesadze widziałam.
[/quote:88d7aa30df]
Zgadza się, dziewczyna która zajęła pierwsze miejsce uczy się u p. Abesadze ;)
-
Shecharchoret
no to tak-bylo bardzo sympatycznie :smile: proby sa we wtorki i czwartki, podobno we wtorki nie ma spiewu,zobaczymy. proba rozpoczyna sie od ustawienia tancerzy w kolo,w srodku biega nauczycielka i pokazuje co nalezy robic,trwa to dosc dlugo,wszyscy zdaza sie spocic,tempo jest szybkie,bardzo zywilowo-podoba mi sie :wink: nastepnie cwiczenia rozciagajace przy 'drazku' a potem skoczki. nastepnie po przekatnej rozne rozniste obroty(moja pieta achillesowa :x ) wszystko dzieje sie bardzo szybko,tzreba lapac w lot. potem przez dlugosc sali kroki taneczne. nastepnie zaczely sie cwiczenia ukladow-na probie byli tez ludzie tanczacy po kilka lat,oni byli pierwsza grupa a grupa mlodsz tanczyla to samo z tylu,ja w tym czasie siedzialam,bo i nie znalalam ukladow ani nie mialam partnera :wink: jakis czas pozniej jedna dziewczyna musial juz isc,wiec zwolnil sie chlopak do pary dla mnie.byl fajny,mowil mi co mam robic,bo ja juz sama nie wiedzialam jak to wszystko ogarnac,na co sie patrzyc i z kogo brac przyklad :mrgreen: potem facecie mieli przerwe i dziewczyny( w tym i ja) zatanczyly maly ukladzik. i koniec.jednym slowem-bylo git :mrgreen: