Ale nawet gdyby Audiofeels wygrali, toby im się nie opłacała ta nagroda. Trochę mało na głowę by wyszło. Szkoda tylko, że Ewa Lewandowska nie zajeła drugiego miejsca.
trójka z podium akurat była dość przewidywalna... i myślę że właśnie byłoby najsprawiedliwsze to gdyby wygrali właśnie Audiofeels XDD 100.000 : 8 = 12.500 x 3,5 = 43.750 złotych na łebka, i akrobatom wychodziłoby wówczas koło tego właśnie.[100.000 : 2 = 50.000 złotych]
a co tu ma do rzeczy "sprawiedliwość"? widzowie uznali kto im sie najbardziej podobał i bsta - tak jak we wszelkich konkursach to ma mało wspólnego ze sprawiedliwością :) Wg moich osobisych odczuć choc cały program oglądałam po łebkach trójk z podium była dośc oczywista i bardzo sprawiedliwa i (wg mnie oczywiście) wygrali ci, którzy byli najlepsi - najwiekszy polski talent. Pieniadze - podział "na głowę" itd to naprawdę juz sprawa drugorzedna i az sie dziwie, ze tak o tym rozprawiacie
Kasiu G, myślę, że napisałam tę wzmiankę o "podziale na głowę" dlatego, że audiofeels zdecydowanie mi do gustu nie przypadli :twisted: A Ziemowit bardziej podobał mi się w półfinale. Ciekawa jestem talentów w drugiej edycji. Zastanawiam się czym jeszcze nas zaskoczą...