Właśnie wczoraj dowiedziałam się że otworzyła się grupa dla początkujących. Trochę późno :/ Dzwoniłam może z 1,5 miesiąca temu to jeszcze nic nie wiedzieli na 100 %. Chciałabym się bardzo zapisać. Jutro mam zamiar dzwonić. Ciekawe czy są jeszcze miejsca. Rany znacie jakiś sklep gdzie na szybko można kupić baletki?? Jak zamówię w sklepie internetowym to nie ma szans by dotarły na wtorek :(
W ogóle to mam niesamowitego stresa. Z baletem nie miałam nigdy nic do czynienia (niespełnione marzenie małej dziewczynki), mam nadzieję że będziecie wyrozumiałe i nie będziecie się podśmiewać ze starszej koleżanki ;-)
[b:e3207a808c]westa[/b:e3207a808c], Sklep Stakato w Katowicach, tam kupisz baletki, kostiumy i różne przybory do baletu :)
http://www.stakato.pl/
Co do miejsc - spoookojnie. Naprawdę wątpię w to, by lista zapisanych była już pełna ;)
Ja normalnie tam idę we wtorek tak jakbym szła na zajęcia jak mi powiedzą, że ich nie ma to tym gorzej dla nich bo będą zmuszeni do zasmakowania mojego gniewu. Proste. :D
Kto jest ze mną?
Skoro jest tak mało chętnych to powinni zaproponować taką grupę indywidualną i podnieść koszt karnetu co zwróciłoby się nam przy większej ilości zajęć, ale zobaczymy co będzie , w każdym razie oficjalnie nova nie odwołała tych zajęć i mam nadzieje , że tak zostanie :)
Właśnie, nic oficjalnego nie podali nam do informacji, ba - ja w piątek dostałam jeszcze smsa, że zajęcia się odbywają przy ulicy chorzowskiej więc wywnioskowałam, że wszystko jest cacy.
I jak dziewczyny wrażenia?? Szczerze mówiąc to frekwencja dość spora :) A jeśli chodzi o same zajęcia to ze mnie taki słonik w składzie porcelany, ale się nie poddam :D