Katowice - Nova Szkoła Tańca - balet dla dorosłych :)

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
westa

Post autor: westa »

Hej wszystkim :)

Właśnie wczoraj dowiedziałam się że otworzyła się grupa dla początkujących. Trochę późno :/ Dzwoniłam może z 1,5 miesiąca temu to jeszcze nic nie wiedzieli na 100 %. Chciałabym się bardzo zapisać. Jutro mam zamiar dzwonić. Ciekawe czy są jeszcze miejsca. Rany znacie jakiś sklep gdzie na szybko można kupić baletki?? Jak zamówię w sklepie internetowym to nie ma szans by dotarły na wtorek :(
W ogóle to mam niesamowitego stresa. Z baletem nie miałam nigdy nic do czynienia (niespełnione marzenie małej dziewczynki), mam nadzieję że będziecie wyrozumiałe i nie będziecie się podśmiewać ze starszej koleżanki ;-)
westa

[quote:acf9beb094="tamina"]Ja jestem bardzo początkująca nigdy w życiu nie tańczyłam , pomijając taniec dyskotekowy czyli nijaki :)[/quote:acf9beb094]

O rany już mi lepiej, że nie tylko ja będę zaczynała całkowicie od zera :)
I to chyba ja będę jednak najstarsza ;-)
Katia

Post autor: Katia »

[b:e3207a808c]westa[/b:e3207a808c], Sklep Stakato w Katowicach, tam kupisz baletki, kostiumy i różne przybory do baletu :)
http://www.stakato.pl/
Co do miejsc - spoookojnie. Naprawdę wątpię w to, by lista zapisanych była już pełna ;)
mentolowa

Post autor: mentolowa »

Ja normalnie tam idę we wtorek tak jakbym szła na zajęcia jak mi powiedzą, że ich nie ma to tym gorzej dla nich bo będą zmuszeni do zasmakowania mojego gniewu. Proste. :D
Kto jest ze mną?
ANKA19896

Post autor: ANKA19896 »

mentolowa w pełni popieram:D
tamina

Post autor: tamina »

Skoro jest tak mało chętnych to powinni zaproponować taką grupę indywidualną i podnieść koszt karnetu co zwróciłoby się nam przy większej ilości zajęć, ale zobaczymy co będzie , w każdym razie oficjalnie nova nie odwołała tych zajęć i mam nadzieje , że tak zostanie :)
mentolowa

Post autor: mentolowa »

Właśnie, nic oficjalnego nie podali nam do informacji, ba - ja w piątek dostałam jeszcze smsa, że zajęcia się odbywają przy ulicy chorzowskiej więc wywnioskowałam, że wszystko jest cacy.
Katia

Post autor: Katia »

Te baby mnie stresują :(
W ogóle, one zawsze wydają mi się jakieś takie niedoinformowane ;/

Kurrrde, szkoda że musze mieć występ w ten wtorek ;/
tamina

Post autor: tamina »

Westa :) zapisana już :?:
westa

I jak dziewczyny wrażenia?? Szczerze mówiąc to frekwencja dość spora :) A jeśli chodzi o same zajęcia to ze mnie taki słonik w składzie porcelany, ale się nie poddam :D
ODPOWIEDZ