Film... czyli to, co oglądacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
monika

Post autor: monika »

szosty zmysl tak, to bylo cudowne! xD ,,bialy oleander" byl tez takim psychologicznym filmem, mi sie dosyc podobal:)
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

a od 1 lutego zaraz będzie Lejdis - polska komedia
coś jak Testosteron tylko że o paniach ;>>>

oglądałyście testosteron ;>
Fleuve

Post autor: Fleuve »

[quote:531c02be1a="monika"],,bialy oleander"[/quote:531c02be1a]
Oglądałam go na wakacjach u Babci... Po prostu cudowny. Aktorka która gra w nim Astrid jest jedną z moich lubianych [gra jeszcze w "Pasadenie" i nie tylko, ale tylko w tych dwóch produkcjach ją widziałam].
Lejdisy i Testosterony jakoś mnie do kin nie ciągną. Żałowałabym pieniędzy na bilet na coś takiego, ew. ściągnę sobie i bez żalu usunę... :P
nathaliye

Post autor: nathaliye »

[quote:310cd344ad="monika"],bialy oleander"[/quote:310cd344ad]
właśnie chcę to zobaczyć a zawsze było w nocy a ja dużo śpię :D
monika

Post autor: monika »

a mi się tam obie aktorki podobaja, i ta ktora gra astrid i michelle pfeiffer, michelle zagrala rewelacyjnie;)) jest tez ksiazka bialy oleander, nie czytalam bo nigdzie nie moge jej znalezc;/ ale podobno jeszcze lepsza niz film, zreszta wiadomo;]
ps ja tez uwielbiam spac :D :D :D
nathaliye

Post autor: nathaliye »

uwielbiam michelle pfeiffer i "co kryje prawda" z jej udziałem
Marysia W

Post autor: Marysia W »

[quote:f37f384387]piszę co widziałam, widział ktoś "Grind house . Dead proof"?[/quote:f37f384387]
Ja widziałam :D Ale nic nie pobije "Kill Billa" :twisted:
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Kill Bill ani jedynka ani dwójka mi się nie podobało... Nie lubię takich filmów, jak dla mnie to po prostu było nudne i ta główna aktorka (nie pamiętam teraz jak ona się nazywała) ale średnia... No, ale co kto lubi :)
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

KILL BILL !!!!!!!!!!!!!!!
To jest fillllllm :twisted:

a oglądacie OTH ? [one three hill] jakoś tak ;>
Fleuve

Post autor: Fleuve »

Ja nie oglądam OTH gdyż:
1. Ludziom z TVN się w du... przepraszam, w głowach poprzewracało jeśli myślą, że współczesna młodzież wraca o 14 do domu. :roll:
2. Powtórki na TVN Siedem to mogą sobie wsadzić w nos, bo nie mam tego kanału.
3. Dlatego też wielbię Tvp1 [i nie tylko] które puszcza moje "Bracia i siostry", "Kyle XY"... o dosyć przyzwoitych porach [no B&S jest puszczane o 22:05, ale drugiego dnia mam do szkoły na 9 więc mimo wszystko mogę sobie pozwolić.]
W ogóle, TVN jak dla mnie jest jedną z NAJGORSZYCH stacji: durne produkcje [tylko "Sędzia A.M.W." i "Rozmowy w toku" jeszcze jakoś trzymają poziom]i wszystko emitowane o chorych godzinach ["Tajemnice Smallville" są serialem dla młodzieży a emitują go o 22:55 :/].
Przepraszam za moją rozprawkę, ale musiałam się wygadać po prostu.
ODPOWIEDZ