sprzedam/oddam pointy
[quote6d="Bisiuka"]Sprzedam mocno zużyte pointy Sansha Ovation 603 rozmiar 7M . Pointy mają strasznie zdartą satynę na czubkach i po bokach . Doszyte gumki . Nie są złamane ale według mnie nikt nie będzie chciał w takich pointach tańczyć, chyba że w błocie
Jeżeli ktoś byłyby zainteresowany to proszę o kontakt na:
PW
email: bisiuka@onet.pl
gg:21209649
tel: 666987205[/quote6d]
Czy nie pisałaś wcześniej, że dopiero zaczynasz swoją przygodę z baletem? A teraz nagle dziwnym trafem masz do sprzedania cytuje MOCNO ZNISZCZONE POINTY? Przyłączam się do wcześniejszych wypowiedzi zastanów się nad sobą.
Z góry przepraszam moderatorów za spam
Jeżeli ktoś byłyby zainteresowany to proszę o kontakt na:
PW
email: bisiuka@onet.pl
gg:21209649
tel: 666987205[/quote6d]
Czy nie pisałaś wcześniej, że dopiero zaczynasz swoją przygodę z baletem? A teraz nagle dziwnym trafem masz do sprzedania cytuje MOCNO ZNISZCZONE POINTY? Przyłączam się do wcześniejszych wypowiedzi zastanów się nad sobą.
Z góry przepraszam moderatorów za spam
Tak Bisiuka - wszystkim się mylisz z Maniuss i Ballet Dancer (mnie jeszcze z jedną, nową osobą się tu kojarzysz, poczekam , może ktoś jeszcze to zauważy - mnożysz się kochanie?). Ciekawe, że tylko Ty się tak innym mylisz. To twoja oficjalna wersja, że Maniuss i Ballet Dancer to Twoje siostry? Podobne jesteście do siebie jak nie wiem co, nawet piszecie tak samo i o tym samym i wszystkie wybieracie się do szkoły baletowej. Rozkosznie...
Kurczę, co wchodzę na forum to mogę być pewna, że jest jakaś heca z Tobą!
Kurczę, co wchodzę na forum to mogę być pewna, że jest jakaś heca z Tobą!
Przepraszam bardzo ale moje siostry równiez do baletówki chcą iść tylko ze nie chodza na balet, nie są rozciągnięte i próbują udawać baletnice pod tym pseudonimami . Nie wiem dlaczego się mnie tak uczepiłaś ale mam tylko 3 siostry (2 przyrodnie i 1 rodzoną) ale zabrały mi notatki i piszą tak jak ja przynajmniej próbują . Chyba przestawię się na inne forum 
[quote15="Bisiuka"]próbują udawać baletnice pod tym pseudonimami[/quote15]
[quote15="Bisiuka"]zabrały mi notatki i piszą tak jak ja przynajmniej próbują[/quote15]
przepraszam, ale nie wytrzymam już: BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! jeju jak się to czyta to aż łzy lecą.....padłam....
post do skasowania, aczkolwiek sprawił mi ogromną radochę
[quote15="Bisiuka"]zabrały mi notatki i piszą tak jak ja przynajmniej próbują[/quote15]
przepraszam, ale nie wytrzymam już: BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! jeju jak się to czyta to aż łzy lecą.....padłam....
post do skasowania, aczkolwiek sprawił mi ogromną radochę