sneakersy

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
flohx

Post autor: flohx »

Zastanawiam się nad kupnem sneakersów i na razie wybieram między Sanshy: Tutto Nero i Dynamo. Możecie przybliżyć mi ich użytkowanie i jakoś pomóc w wyborze?

Z góry dziękuję.
Doma:)

Post autor: Doma:) »

Ja ćwicze w sneakersach sansha dynamo.Są wygodne i polecam je:)
Agne$

Post autor: Agne$ »

Bardzo wygodne są też Dyna-sty bo są węższe od innych i są niskie:)
calawtrawie

Post autor: calawtrawie »

Też mam dynamo i jestem z nich bardzo zadowolona. Tylko jak będziesz je kupować to weź numer mniejsze bo się potem i tak rozciągają :)
alexa07

Post autor: alexa07 »

Jesli chodzi o sneakresy to mam z akcesu i szczerze to ich nie polecam... sa twarde i trudno wq nich cwiczyc przynajmniej jazz... . sansha dynamo moge polecic sa bardzo podobne do najleprzych na swiecie [moim zdaniem] sneakersow z blocha model S0575 - Stealth Low Profile
:D :D
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Chciałabym kupić sobie sneakersy do tańczenia na warsztatach, obozach i podczas ćwiczeń w domu. Najważniejsza dla mnie jest możliwość stania w nich na palcach i kręcenia piruetów.

Zastanawiam się nad Sanshą Dynamo lub Tutto Nero? Co doradzacie? :)
madziadziama5

Post autor: madziadziama5 »

Ja polecam sneakersy z Akcesu. Są wygodne i świetnie się w nich tańczy. Sama je mam
i jestem zadowolona :)
calawtrawie

Post autor: calawtrawie »

Mam dynamo i są super :)
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

A ja kupiłam [b:9d772ee72b]Tutto Nero[/b:9d772ee72b] (zależało mi na tym, by można było stawać na palcach, a w Dynamo nie ma takiej możliwości). Jestem bardzo zadowolona - już je przetestowałam. ;) Świetnie kręci się w nich piruety, wspaniale trzymają się nogi. A kupiłam je w sklepie Etiuda na Karmelickiej, który też muszę polecić. Świetna obsługa!
Agne$

Post autor: Agne$ »

Ja też swoje sneakersy Dyna-sty kupowałam w Etiudzie;) Bardzo dobra obsługa, i zaopatrzenie. Muszę się wybrać za jakiś czas i kupić pointy na obóz.
ODPOWIEDZ