OSB w Bytomiu

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Książe Benno

Post autor: Książe Benno »

Ja też się jak narazie wybieram do OSB w Bytomiu. Ale jeszcze nic pewnego,narazie się wybieram i nie mogę się wybrać. Muszę więcej ćwiczyć.
ps-man

Post autor: ps-man »

Informacja z dnia wczorajszego: sytuacja bez zmian. Szymon nadal w śpiączce. Oddycha samodzielnie. :roll:

A mnie zaczynają denerwować władze miasta Bytomia. :evil:

Pani Wizytator Podgórska odwołana. To dobrze. To ta pani, która w programie Uwaga krytykowała Szymona jako ucznia, który nie słuchał się, pił, palił itp. :roll:
Bajaderka

powrót do codzienności

Post autor: Bajaderka »

Benno, a więc jak z tym wybieraniem? Odwiedzisz nas, a może przyjedziesz na egzamin?

Na stronie szkoły pojawiła się galeria z tegorocznych dyplomów, co prawda skromna ale jest: [url]http://www.baletowa.ovh.org/_images/dyplom/gal.php[/url]
gonia

Post autor: gonia »

zdjęcia są super :-) co prawda jednej dziewczynie chyba oczko w rajstopie poszło ;)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

no,spore... :wink:
Gość

Post autor: Gość »

poprzedni materiał w Uwadze:
http://uwaga.onet.pl/1389345,archiwum.html
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Ja również oglądałam Uwagę. Na początku jak mówil, że był w zeszłym roku w GD to go sie skojarzyłam. Ale potem jak poazali go w wariacjach. To go poznałam po stroju do numeru dowolonego.
I musze ptzyznać, ze był to naprawdę miły chłopiec, i szkoda go.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Uważam, że sprawa Szymona jest bardzo przykra. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i on wyjdzie z tego stanu... "przemyśleń i refleksji".
Taki zdolny, wygrywał konkursy, miał własne życie, uczucia... a przez nią zaczął się zatracać...
Trzymam za niego kciuki.
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Oglądałam...i muszę przyznac, ze plakalam jak bobr. Widzieliscie jak On plakal kiedy koledzy opowiadali mu o szkole, kiedy Mama mowila Mu o tancu? I kiedy chciala wyjac Mu sluchawki z muzyka z lekcji to wykrzywial sie, bo nie chcial przestawac tego sluchac...Brak slow. Zycie czasami jest naprawde okrutne. Nawet nie wiadomo co powiedziec w takiej sytuacji.
Taki z niego pogodny chlopak, mily...To sie czuje, pomimo ze jest w spiaczce. A moze wlasnie tym bardziej teraz sie to czuje.
Ech...
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Chcesz, bardzo chcesz... ale nie możesz nic zrobić, bo nie masz kontroli nad światem...
:(
Te momenty, gdy płakał, najbardziej mnie wzruszały...
ODPOWIEDZ