Dywanik czarnej listy - resocjalizacja.balet.pl
-
Tranquility
ja bym sie narazie wstrzymała, bo z nowicjuszami to jest tak, ze jeszcze nie wiedzą co z czym się je. ale jeżeli ejj zachowanie się nie zmini po twoich pmach no to wtedy oczywiscie trzeba będzie dać.
maron mnie dzisiaj pozytywnie zaskoczyła. miałam do niej parę drobych uwag i do wszystkich się natychmiast zastosowała bez szemrania. myśle ze jak tak dalej bedzie, to mozna jej zabrać kartkę za parę dni hm?
maron mnie dzisiaj pozytywnie zaskoczyła. miałam do niej parę drobych uwag i do wszystkich się natychmiast zastosowała bez szemrania. myśle ze jak tak dalej bedzie, to mozna jej zabrać kartkę za parę dni hm?
-
Tranquility
a zauważyliście, ze kasia się przymknęła? moim zdaniem można jej już zabrać kartkę, bo dostała i tak sporą nauczkę. na początek to wystarczy. jak będzie podskakiwać, zawsze mozna wlepić jeszcze raz.
a małgo... chyba już opadła z pierwszych emocji związanych z zarejestrowaniem się na forum :P ale poobserwujmy jeszcze parę dni.
zaczyna się przerwa świąteczna... o rety....
a małgo... chyba już opadła z pierwszych emocji związanych z zarejestrowaniem się na forum :P ale poobserwujmy jeszcze parę dni.
zaczyna się przerwa świąteczna... o rety....
[quote:fb020e080a="sisi"]
zaczyna się przerwa świąteczna... o rety....[/quote:fb020e080a]
ech... będzie się działo :(
A co do Kasi, jestem za zdjeciem jej kartki, ale może jutro - z okazji Świąt ;) Choć swoją drogą mam nadzieję, że rzeczywiście dostała nauczkę i nawet przerwa świateczna nie zainspiruje jej do pisanie o wszystkim i wszędzie.
zaczyna się przerwa świąteczna... o rety....[/quote:fb020e080a]
ech... będzie się działo :(
A co do Kasi, jestem za zdjeciem jej kartki, ale może jutro - z okazji Świąt ;) Choć swoją drogą mam nadzieję, że rzeczywiście dostała nauczkę i nawet przerwa świateczna nie zainspiruje jej do pisanie o wszystkim i wszędzie.