Dywanik czarnej listy - resocjalizacja.balet.pl

Sprawy formalne Forum
sfra

Post autor: sfra »

małgo... coś ostatnio się zbytnio udziela (niekoniuecznie marytorycznie) w dziale Praktyka :? - jestem za
Tranquility

Post autor: Tranquility »

wnoszę o kartkę dla małog :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
sfra

kłótnia, 3 posty pod sobą, duży awatar - napisąłem jej dwa pmy :x
sisi

Post autor: sisi »

ja bym sie narazie wstrzymała, bo z nowicjuszami to jest tak, ze jeszcze nie wiedzą co z czym się je. ale jeżeli ejj zachowanie się nie zmini po twoich pmach no to wtedy oczywiscie trzeba będzie dać.

maron mnie dzisiaj pozytywnie zaskoczyła. miałam do niej parę drobych uwag i do wszystkich się natychmiast zastosowała bez szemrania. myśle ze jak tak dalej bedzie, to mozna jej zabrać kartkę za parę dni hm?
Tranquility

Post autor: Tranquility »

małgo dostała już conajmniej 2 pm'y: ode mnie i sfra :roll: :roll:
Czajori

Post autor: Czajori »

Heh, uważam, że małgo... zdecydowanie zasłużyła na żółtą kartkę: w trzech oddzielnych działach założyła w przeciągu tygodnia trzy tematy, które powielały schemat i tym samym nadawały się wyłącznie do zamknięcia... Poza tym pisze mnóstwo pustych postów. Aż trudno uwierzyc, że ma 17 lat.
sisi

Post autor: sisi »

a zauważyliście, ze kasia się przymknęła? moim zdaniem można jej już zabrać kartkę, bo dostała i tak sporą nauczkę. na początek to wystarczy. jak będzie podskakiwać, zawsze mozna wlepić jeszcze raz.

a małgo... chyba już opadła z pierwszych emocji związanych z zarejestrowaniem się na forum :P ale poobserwujmy jeszcze parę dni.

zaczyna się przerwa świąteczna... o rety....
Nefretete

Post autor: Nefretete »

[quote:fb020e080a="sisi"]
zaczyna się przerwa świąteczna... o rety....[/quote:fb020e080a]

ech... będzie się działo :(

A co do Kasi, jestem za zdjeciem jej kartki, ale może jutro - z okazji Świąt ;) Choć swoją drogą mam nadzieję, że rzeczywiście dostała nauczkę i nawet przerwa świateczna nie zainspiruje jej do pisanie o wszystkim i wszędzie.
Czajori

Post autor: Czajori »

Słuchajcie, Princess Maron też się bardzo pilnuje - widać, że jej zależy. Może ją tez powinna objąc świąteczna amnestia kartkowa? ;)
sfra

Jestem za!
ODPOWIEDZ