Wzrost Baletowy....
-
aankaa_baletnica=)
[quote:1615fadd5d="Kasia :))"]no w ciagu ostatnich 2 lat duzo uroslam... ale wszyscy mi mowia ze ja ciagle szybko rosne... mam dopiero 14 lat! nie chce rosnac jeszcze 4! i co bede taka 2metrową baletnicą???? :cry: [/quote:1615fadd5d]
dziewczyny rosną do ok. 16 lub 16,5 roku życia. czasem bywa, że najpierw prawie wogóle się nie rośnie, a potem jest nagle taki skok w górę :P (jest też na odwrót, jak w przypadku kasi ;)) możesz zostać np. modelką i tańczyć w balecie!! kasy wiecej zarobisz!!
[quote:1615fadd5d="Bajaderka"]Ale podobno mała, drobna tancerka jest właśnie ok do partnerowania:D dziewczyny, szukamy facetów! :lol:[/quote:1615fadd5d]
tak bajaderko, małe jest piękne! :D
[size=7:1615fadd5d]ps. podobno panowie wolą mniejsze dziewczyny dlatego że czują sie za nie tacy odpowiedzialniejsi.. tacy... bohaterowie, ochroniacze z nich :P no ale kasiu pamiętaj, są wyjątki! [/size:1615fadd5d]
dziewczyny rosną do ok. 16 lub 16,5 roku życia. czasem bywa, że najpierw prawie wogóle się nie rośnie, a potem jest nagle taki skok w górę :P (jest też na odwrót, jak w przypadku kasi ;)) możesz zostać np. modelką i tańczyć w balecie!! kasy wiecej zarobisz!!
[quote:1615fadd5d="Bajaderka"]Ale podobno mała, drobna tancerka jest właśnie ok do partnerowania:D dziewczyny, szukamy facetów! :lol:[/quote:1615fadd5d]
[size=7:1615fadd5d]ps. podobno panowie wolą mniejsze dziewczyny dlatego że czują sie za nie tacy odpowiedzialniejsi.. tacy... bohaterowie, ochroniacze z nich :P no ale kasiu pamiętaj, są wyjątki! [/size:1615fadd5d]
[quote:1accf7e2ef="Princess Maron"][quote:1accf7e2ef="Kasia :))"]no w ciagu ostatnich 2 lat duzo uroslam... ale wszyscy mi mowia ze ja ciagle szybko rosne... mam dopiero 14 lat! nie chce rosnac jeszcze 4! i co bede taka 2metrową baletnicą???? :cry: [/quote:1accf7e2ef]
[quote:1accf7e2ef="Bajaderka"]Ale podobno mała, drobna tancerka jest właśnie ok do partnerowania:D dziewczyny, szukamy facetów! :lol:[/quote:1accf7e2ef]
[size=7:1accf7e2ef]ps. podobno panowie wolą mniejsze dziewczyny dlatego że czują sie za nie tacy odpowiedzialniejsi.. tacy... bohaterowie, ochroniacze z nich :P no ale kasiu pamiętaj, są wyjątki! [/size:1accf7e2ef][/quote:1accf7e2ef]
dziewczyny rosna do 16? kurde... :? :? juz nie urosne, a przydaloby sie. zeby dobic do 165cm, ech :wink: :wink:
a z bajaderka sie zgodze: male jest piekne!
ale duze moze wiecej... :D :D
[quote:1accf7e2ef="Bajaderka"]Ale podobno mała, drobna tancerka jest właśnie ok do partnerowania:D dziewczyny, szukamy facetów! :lol:[/quote:1accf7e2ef]
[size=7:1accf7e2ef]ps. podobno panowie wolą mniejsze dziewczyny dlatego że czują sie za nie tacy odpowiedzialniejsi.. tacy... bohaterowie, ochroniacze z nich :P no ale kasiu pamiętaj, są wyjątki! [/size:1accf7e2ef][/quote:1accf7e2ef]
dziewczyny rosna do 16? kurde... :? :? juz nie urosne, a przydaloby sie. zeby dobic do 165cm, ech :wink: :wink:
a z bajaderka sie zgodze: male jest piekne!
ale duze moze wiecej... :D :D
Ja też się zgodzę z Bajaderką, ale czy to Twoja wina Kasiu, że rośniesz? :? każdy jest inny i nie jest najwyraźniej powiedziane, że Ty będziesz mała.... znam wiele dziewczyn, które narzekają z powodu niskiego wzrostu... moze w balecie jest to jakiś atut ale w innych dziedzinach to utrudnia...z resztą nie ma się co przejmować wzrostem- na pewno masz inne baardzo dobre strony (nie mówie, że jest to zła strona :lol: )- może masz lepsze warunki od innych i wyżej podnosisz nogi? :wink: