Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
[quote:a0e6f08408="gonia"]nie spodobał mi się grupowy układ na początku. mało ruchu i takie fiu-bździu[/quote:a0e6f08408]
Pewnie dlatego, że przygotowywali go "na kolanie" przed samym programem.
Myślę, że wszyscy byli skoncentrowani na układach ocenianych przez jury - a ten początek - no cóż musiał być to był :)
A jaki nie jestem tolerancyjny to powiem, że "kreacja" Kingi Rusin to juz była zupełna katastroffffa :)
[quote:a0e6f08408]Było miło, ale bywa- chyba już na stałe nieobecna na forum
pozdrawiam wszystkich baletomanów i dziękuję[/quote:a0e6f08408]
Tak a propo to ta deklaracja ni jak sie ma do Twojej częstej obecności na forum - i dobrze :) :D
Torin
Pewnie dlatego, że przygotowywali go "na kolanie" przed samym programem.
Myślę, że wszyscy byli skoncentrowani na układach ocenianych przez jury - a ten początek - no cóż musiał być to był :)
A jaki nie jestem tolerancyjny to powiem, że "kreacja" Kingi Rusin to juz była zupełna katastroffffa :)
[quote:a0e6f08408]Było miło, ale bywa- chyba już na stałe nieobecna na forum
pozdrawiam wszystkich baletomanów i dziękuję[/quote:a0e6f08408]
Tak a propo to ta deklaracja ni jak sie ma do Twojej częstej obecności na forum - i dobrze :) :D
Torin
zgadzam sie z Czajori co do solówek Natalii i Diany. Rzeczywiście Natalia w hip-hopie nie powaliła, a Diana ma cały czas te same ruchy tylko muzyke zmienia (w dodatku tylko na inny utwór Majkela ;P)... ale i tak uważam, ze sa super xD
a co do 'samo masturbacjii' to sie nie wypopwiem, bo podobnie jak inni uwazam, ze to zenada....:?
a co do 'samo masturbacjii' to sie nie wypopwiem, bo podobnie jak inni uwazam, ze to zenada....:?
[quote:8c4fe1ff74="michassss"]co do kamila bosaka tutaj nie chodziło o to że on im doradzał jak mają tańczyć tylko pomagał im zagrać w tańcu bo taniec poza technika to zadanie aktorskie i jakaś wewnętrzna historia a nie suche kroki z dodatkiem dwóch, trzech opracowanych minek. to trzeba poczuć w sobie.[/quote:8c4fe1ff74]
no właśnie byłam tak zszokowana że nawet nie pamiętam co mówił xD dawno go nie widziałam!
a ta samomasturbacja... no tak, zapomniałam że o tym mówił xd zdecydowanie przesadził...
no właśnie byłam tak zszokowana że nawet nie pamiętam co mówił xD dawno go nie widziałam!
a ta samomasturbacja... no tak, zapomniałam że o tym mówił xd zdecydowanie przesadził...
A mi strasznie szkoda Marii ;( Strasznie ją lubiłam i była moją faworytką ... i Pi(e)róg miał rację mówiąc że jest wszechstronna i ma charakter ;) Bardzo żałuję, żę odpodła... a co do Piotra ... to szkoda mi szkoda xD Ale ktoś odpaść musiał xD
CO do solówek Diany: ... nuuuuudne to się robi pomału...
Solówka Natalii... ujdzie... ;P Nawet mi się podobało ;P Nooo... to tyle xD
Muszę zmienić faworyta skoro Maria odpadła... przerzucam sie na...
.:.NATALIE.:. a z gości to... .:.MACIEK.:. albo .:.RAFAŁ ROOFI.:. ;P
CO do solówek Diany: ... nuuuuudne to się robi pomału...
Solówka Natalii... ujdzie... ;P Nawet mi się podobało ;P Nooo... to tyle xD
Muszę zmienić faworyta skoro Maria odpadła... przerzucam sie na...
.:.NATALIE.:. a z gości to... .:.MACIEK.:. albo .:.RAFAŁ ROOFI.:. ;P
Wśród moich koleżanek krąży opinia, że Gaua stracił większość głosów, bo przyznał się do 'posiadania' partnerki. Cóż, wdg mnie to głupie, że ktoś postrzega to tylko tak - zachował się super, że zamiast sławy wybrał dziewczynę. Podejrzewam, że dobrze wiedział, iż po takim wyznaniu straci głosy. Ale grunt to szczera miłość :)
[quote:fb24d0a4a8]Było miło, ale bywa- chyba już na stałe nieobecna na forum
pozdrawiam wszystkich baletomanów i dziękuję[/quote:fb24d0a4a8]
Torin[/quote]
ech, bo przes ostatnie trzy dni mam trochę czasu, więc wracam do uzależnienia ;-)
najwyraźniej forum uzależnia bardziej, niż tego się człek może spodziewać
pozdrawiam wszystkich baletomanów i dziękuję[/quote:fb24d0a4a8]
Torin[/quote]
ech, bo przes ostatnie trzy dni mam trochę czasu, więc wracam do uzależnienia ;-)
najwyraźniej forum uzależnia bardziej, niż tego się człek może spodziewać
-
Tranquility