You Can Dance 2
-
danceFORever
Gieorgij jest baaaardzo lubiany przez ludzi, a szczegolnie przez damska czesc widowni :) , co moze mu pomoc w wygranej. Z tym przyjmowaniem krytyki to prawda, ale moze jeszcze sie tego nauczy. wedlug mnie jest bardzo dobrym tancerzem i naprawde go lubie. Artur jest dojrzalym tancerzem, materialem na zwyciezce, ale mimo wszystko nie chcialabym, zeby wygral...
Artur to psychicznie taki drugi Gleba, tylko ze moim zdaniem bardziej niz Gleba spokojny i przyjmujacy krytyke Piroga i innych, dla niego jak sam stwierdzil to zabawa i powrot do czasow kiedy zdobywal mistrzostwa, stypendium na Broadwayu pewnie nie robi na nim takiego wrazenia (choc moze sie myle) jak na innych, byl i tanczyl w Stanach wiec nie ma takiego pedu do wygranej, a Giegorij to w duzym stopniu idol nastolatek, na poczatku go lubilam, z odcinka na odcinek coraz mniej,na poczatku byl milym skromnym chlopakiem teraz juz moim zdaniem nie
-
baletnicamarta
[quote:c8b37ee121="Nusia"][quote:c8b37ee121="Natashy"][quote:c8b37ee121="lusiak"]to chyba było 'okrutni'. ze oceniamy nie wiedząc jak to jest stać na tej scenie. i tu częściowo przyznaję jej racje..[/quote:c8b37ee121]
Może i tak, może i niektórzy są 'okrutni', no ale czego ona mogła się spodziewać po powiedzeniu czegoś takiego, skoro w tym programie właśnie na ludziach się polega, że zaraz rzucą się na swoje komórki i zaczną marnować grubą kasę ne esemesy??![/quote:c8b37ee121]
No co miała powiedzieć? "Mimo, że wypisujecie o mnie przykre rzeczy, i tak was bardzo kocham, jesteście wspaniali! Wysyłajcie na mnie esemeski!Peace and love forever!" ???[/quote:c8b37ee121]
No nie wiem co miała powiedzieć, ale to co powiedziała mogła ująć nieco delikatniej (np."bardzo ranią mnie przykre opinie na forach od ludzi, którzy mnie nie znają"), bo przecież to od ludzi zależały jej losy! Ludzie, mogąc inaczej zrozumieć jej wypowiedź zrazili się i nie wysłali esek...
Fajnie, że tak wyraźnie wypowiedziała swoje zdanie, ale cuż, mogła się liczyć z takim odbiorem, chyba że liczyła na to, że będzie 'bezpieczna', tego nie wiemy, ale myślę, że żaden tancerz nie powinien z góry na to liczyć...
hmm... jeśli chodzi o Gieorgij'a... ja go nadal lubię i sądzę, że ma szanse, bo tańczy ciekawie, żeczywiśćie, powinien nauczyć sie inaczej przyjmować krytykę. Chociaż nie wiemy jak on, tam w środku to odbiera, my widzimy tylko zewnątrz...
Może i tak, może i niektórzy są 'okrutni', no ale czego ona mogła się spodziewać po powiedzeniu czegoś takiego, skoro w tym programie właśnie na ludziach się polega, że zaraz rzucą się na swoje komórki i zaczną marnować grubą kasę ne esemesy??![/quote:c8b37ee121]
No co miała powiedzieć? "Mimo, że wypisujecie o mnie przykre rzeczy, i tak was bardzo kocham, jesteście wspaniali! Wysyłajcie na mnie esemeski!Peace and love forever!" ???[/quote:c8b37ee121]
No nie wiem co miała powiedzieć, ale to co powiedziała mogła ująć nieco delikatniej (np."bardzo ranią mnie przykre opinie na forach od ludzi, którzy mnie nie znają"), bo przecież to od ludzi zależały jej losy! Ludzie, mogąc inaczej zrozumieć jej wypowiedź zrazili się i nie wysłali esek...
Fajnie, że tak wyraźnie wypowiedziała swoje zdanie, ale cuż, mogła się liczyć z takim odbiorem, chyba że liczyła na to, że będzie 'bezpieczna', tego nie wiemy, ale myślę, że żaden tancerz nie powinien z góry na to liczyć...
hmm... jeśli chodzi o Gieorgij'a... ja go nadal lubię i sądzę, że ma szanse, bo tańczy ciekawie, żeczywiśćie, powinien nauczyć sie inaczej przyjmować krytykę. Chociaż nie wiemy jak on, tam w środku to odbiera, my widzimy tylko zewnątrz...
-
danceFORever
[quote:106b2bf4f4="Natashy"]od ludzi zależały jej losy[/quote:106b2bf4f4] i wlasnie jesli w jakims stopni tak jest to ma prawo miec wlasne zdanie ale wypowiadanie go glosno to juz ryzyko, takie sa prawa, mozemy o niej pisac co chcemy ale jesli chce sie tam utrzymac to trzeba to znosic inaczej ludzie sie odwroca