You Can Dance 2

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Joanna

Post autor: Joanna »

Solowka Milli bardzo mi sie podobala, ale sama jej osobowosc jest dla mnie jakas wyjatkowo drazniaca. Ale na solowke bylo fajnie popatrzec.

Solowka Kamila tez mi sie b. podobala - w duecie jakos mnie nie zachwycil, ale w solowce... takie skoki :)

Kinga Rusin miala jak zwykle koszmarna kreacje - chyba ktos zapomnial podpiac ten dekolt wyzej :/
Kaś

Post autor: Kaś »

A mi sie podobał tekst Łukasza pod koniec programu <lol2>. O tym nakłuwaniu :D mysałam, ze zleję się ze śmiechu xD

[size=9:9359d50549][ [i:9359d50549][b:9359d50549]Dodano[/b:9359d50549]: Czw Maj 01, 2008 12:02 am[/i:9359d50549] ][/size:9359d50549]
[quote:9359d50549="Joanna"]Kinga Rusin miala jak zwykle koszmarna kreacje - chyba ktos zapomnial podpiac ten dekolt wyzej [/quote:9359d50549]
A mi się właśnie baaaardzo podobała jej sukienka.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

kto dziś odpadł? Miałam próbę na balecie i nie zdążyłam oglądnąć:/ a potem był mecz i już w ogóle nawet końcówki nie widziałam bo mi tata zajął tv ;/
Iza Miko ma być w następnym odcinku czy była dziś?
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Odpadła Kasia Milla i Łukasz.
Ogólnie ten odcinek był chyba najlepszym jak do tej pory:)
Bardzo podobał mi się duet Żanety i Artura i mimo, że jego na początku bardzo go nie lubiałam to teraz jestem pod wrażeniem jego tańca.
Beznadziejny był rock and roll. Bleee! Może to wina choreografii, która była okropna.
Szkoda, że Kasia Kubalska tańczyła z Patrykiem, bo ona jest świetna, a on...
Beznadziejnie wypadł też w tym odcinku Kamil:/
Bardzo podoba mi się jak tańczy Ania, widać, że to kocha:)
Co do Izy Miko to fajnie, że była czwartą jurorką, szkoda, że tylko na 1 odc..
A co do komentarzy Piróga - mógłby się trochę powstrzymywać...
Natashy

Post autor: Natashy »

Odcinek, racja był fajny :wink:

Rock and roll, moim zdaniem nie był taki zły, nie mieli łatwego zadania, no cuż i moim zdaniem sobie jako tako poradzili...

Podobał mi się hip-hop Gieorgij'a i Ani, był sympatyczny :)

Kasia K. świetnie wypadła w swojej roli, świetnie tańczyła, od razu widać, że jest po baletówce, ma doskonałe przygotowanie techniczne. Patryk... no cuż, tak jak powiedział Piróg: nie tańczył, więc są bezpieczni :wink:

Justyna... ciągle towarzyski, ale fajnie jej on wychodzi... Piróg ciągle jej mówi, jaka to jest piękna i chyba zaczęło jej się to nudzić :P

Solówka Gieorgij'a była super, widać, że jest szczęśliwy w tańcu, ospływa.
Kiedy go krysykowali jurorzy po duecie, to wyglądał albo jakby był załamany, albo jakby się strasznie silnie powstrzymywał, żeby czegoś przypadkiem nie powiedzieć!

Mila- wiedziałam, że odpadnie od czasu, kiedy powiedziała 'ludzie,jesteście straszni(?)', czy coś takiego, kiedy mówili, że przejmuje się wypowiedziami na forach...

Żaneta i Artur... kurcze, z tą córeczką i papą strasznie przesadzili!!! Byłam tak wściekła, że aż chciało mi się śmiać :twisted: . Gdyby powiedzieli, że jest jak starszy barat, ale tata???! Nie pamiętam ile on ma lat, ale na pewno nie więcej nież 35, bo nie mógłby wcale startować, a ona ma 18... Takie sytuacje (17-letni ojciec) się zdarzają, ale bynajmiej nie powinni tego tak wielce tatować i córeczkować!
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:9b124d0cd9]Kinga Rusin miala jak zwykle koszmarna kreacje - chyba ktos zapomnial podpiac ten dekolt wyzej :/[/quote:9b124d0cd9]
No właśnie, jak ją zobaczyłam to aż niedobrze mi się zrobiło, tak jakby jej spadła ta sukienka albo była o kilka rozmiarów w dekolcie za duża.
W końcu program nie ma skupiać się na niej tylko na tańcu.
A poza tym według mnie taka kreacja jest po prostu nie na miejscu w telewizji, gdzie wszyscy oglądają program. Kinga Rusin z połową biustu na wierzchu.
danceFORever

Post autor: danceFORever »

podobal mi sie taniec Artura i Żanety- polubilam go , wczesniej to nie bardzo :) jej nie lubie za charakter ale ich wystep z przyjemnoscia ogladalam.
Jak zwykle najbardziej podobaly mi sie wystepy Gieorgija i w duecie i w solowce :D w duecie Ania zbyt dobrze sobie nie poradzila, ale w solowce byla swietna!
rock and roll nawet spoko-wesolo.
Natashy

Post autor: Natashy »

No tak, taniec Artura i Żanety był spoko (gdyby nie to tatusiowanie i córusiowanie...).

No a z tą sukienką to oczywiście macie racje. Wogóle Kingę strasznie ubierają, chyba jeszcze w żadnym odcinku nie była ubrana stylowo i jednocześnie pasująco do jej urody...

A jeśli chodzi o czteroosobowe jury... Iza żeczywiście była grzeczna... nikogo nie skrytykowała, ale przecież gościowi aż nie wypada :roll: ....... Wyglądała ładnie, trochę jak 'Legalna Blondynka', ale ładnie się uśmiechała. No i nie gadali o niej zbyt dużo, może trochę szkoda, mogliby cuś o niej więcej powiedzieć (pokazać), a darować sobie niektóre gadki :wink:
nathaliye

Post autor: nathaliye »

a mi sie sukienka Rusin bardzo podobala, Miko za mila, odcinek sredni
lusiak

Post autor: lusiak »

na temat Kingusi i jej kreacjii się nie wypowiem. po obejrzeniu kulisów uważam, że lepiej by było gdyby nic nie mówiła...
niewspominając już o jej wpadce z zapowiedzią Ani i Gieorgija...

krytyka jest potrzebna, ale bez przesadyzmu. ja może i nie widze tych wszystkich luk w technice jak Pierog, ale po tekście typu 'z gówna sie piany nie ubije' raczej nie należy oczekiwać pozytywnego wpływu krytyki na tancerza.

[quote:ceda9f79de="Natashy"]Mila- wiedziałam, że odpadnie od czasu, kiedy powiedziała 'ludzie,jesteście straszni(?)', czy coś takiego, kiedy mówili, że przejmuje się wypowiedziami na forach...[/quote:ceda9f79de]
to chyba było 'okrutni'. ze oceniamy nie wiedząc jak to jest stać na tej scenie. i tu częściowo przyznaję jej racje..

Artur mnie troche przeraża, ale jak tańczy to fajnie się go ogląda. wczoraj było dość sympatycznie. :)
Gieorgija zawsze uratują fani. taniec był całkiem fajny, ale wydaje mi sie, ze mało hip-hopowy ten hip-hop był. ale tyo też może wina muzyki. :)
ODPOWIEDZ