You Can Dance 2

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Maron

Post autor: Maron »

heh ja ją pamiętam jeszcze z filmu Wygrane marzenia :P
nathaliye

Post autor: nathaliye »

dla mnie to jest na sile wrzucanie kogos w znana juz forme[quote:46fb3b8e58="chmieleslava666"]chyba na początku może być za grzeczna...[/quote:46fb3b8e58]obawiam sie ze tak i juz mnie to wkurza..
Natashy

Post autor: Natashy »

Ciągle ten program zaskakuje :P !
To wiadomo, jest promocja filmu, ale może być ciekawie... Pewnie będzie oczywiście dużo gadania, bo jak inaczej mamy ją "poznać"?
Jestem ciekawa w jaki sposób będzie oceniała, czy łągodnie i właśnie grzecznie? zobaczymy :wink:
chmieleslava666

Post autor: chmieleslava666 »

raczej tak...
ale sam pomysł mi się nawet podoba!
i jest jeden ważny plus ^^ ja muszę co odcinek udowadniać, że TEN akurat odcinek MUSZĘ obejrzeć, (bo oczywiście nie mieli innego dnia i muszą w każdą środę puszczać mecz...) bo jest wyjątkowy, bo.... no właśnie *.* mówiłam już, że to pierwszy odcinek na żywo, potem, że to pierwszy odcinek, w którym pokarzą się ( w końcu) w nowej technice... a teraz, że ta dziewczyna z tego boskiego filmu będzie jurorką :wink:

a już myślałam dobre pół godziny jakich argumentów użyje! oczywiście odpowiedź znalazłam na forum :D :D
monika

Post autor: monika »

Bez przesady, ale ten Artur mial okolo 26 lat(na pewno nie wiecej niz 30) a Zaneta 18, wiec czego kinga powiedizla ze on moglby byc jej ojcem??? Ehh, glupie to i tyle;P nie moge doczekac sie powtorki...
Demit@sse

Post autor: Demit@sse »

dlaczego Kasia "Mila" wróciła? :shock: :shock: :shock:
szerina

Post autor: szerina »

---
kosssela

Post autor: kosssela »

Rusin mogla by sie tak ubrac na taniec z gwiazdami ale nie tu..
Fatalną miaał sukenke.

Kasia Mila myśle ze odpadła słusznie - solówkę miaął naprawde (moim zdaniem oczywscie :) ) kiepska , wystep tez taki sobie ;)

Michał mógl by czasem hamowac słowa...
Joanna

Post autor: Joanna »

A zwrociliscie uwage, jak w momencie nakladania okularow Kindze Rusin kamera zreczna odjechala na plan pełny (ukazując cała sylwetkę z pewnej odległości), a następnie przybliżenie dała od tej strony, od której Rusin zasłaniała się ręką?...
chmieleslava666

Post autor: chmieleslava666 »

TAK! heh!

oo no i ja jeszcze jestem pod wrażeniem, że pary się sprawdziły. jakie tu układy się instalują, że wiemy o takich rzeczach ^^

wg Mila była i jest fajna. wiedziałam, że nie wygra, ale qrcze: ta Aneta mogłą by wreszcie łąskawie odpaść :P
no i Patryk też. ale ich układ akurat był fajny! tzn of kors Kasiellla ratowała wszystko :D ale było fajnie.

szkoda, że Iza była jednorazowo.... całkiem fajnie komentowała: niby grzecznie i nic nie krytykowała, ale jakoś jej to łatwiej przychodziło niż Werce.... naturalniej i sensowniej.
chociaż to gadka o Hollywood O_o

Rusin mnie po prostu zgięła! to jest jakieś przestępstwo...
ODPOWIEDZ