Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Wolałabym, żeby odpadła Ania niż Ida. Ale uważam, że najlepiej jakby odpadła Maria. Ania wg. mnie lepiej od niej tańczy i w ogóle jest fajniejsza. Bardziej ją lubię :)
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Mi sie właśnie podoba jak tańczy Maria i do tego ma świetny wyraz - może uważa się za gwiazdę, ale wygląda na sympatyczną, poza tym cały czas jest wesoła i widać, że uwielbia tańczyć. A Ania niczym się nie wyróżnia. Nie podoba mi się jeszcze taniec Natalii i Tito :sad:
Torin

Post autor: Torin »

A mnie sie właśnie córa poryczała, że odpadła Ida i ona już nie będzie oglądać tego GUPIEGO programu :( No i co ja mam zrobić !?! W dodatku - co dziwne - zgadzam sie z nią - też mi smutno ;) :(((

Torin
Soprana

Post autor: Soprana »

Marysia i Piotr - czas na te parę. Nie wiem czy tak będzie czy tylko ja bym chciała, żeby tak było. Mógłby odpaść tez Roofi , bo nie lubię jego charakteru. W sumie to nawet bym wolała żeby to on poszedł "pa,pa". On i Piotr to dwa dobrze tańczące klony o podobnym stylu i podobnych wypowiedziach ( w których nic nie maja do przekazania). Ale to Piotrek jest już sympatyczniejszy, niestety ma mniej fanek więc pierwszy wyleci przed Rafałem jesli nie teraz to za tydzień lub dwa. Obawiam się też, że niedługo pożegnamy Natalię (mimo jej miłego usposobienia) , bo w końcu ani ona się pcha do kamer ani nie tańczy czegoś co chwyta za serce przeciętnego wysyłacza smsów. Szkoda, ale cóż "show" to "show", wiadomo, że tu opłaca się tańczyć popisowo ;] (czyli same salta i stanie na głowie :P)
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Mi taż jest żal jak ktoś odpada, ale tak sobie myślę, że to i tak kiedyś by musiało nastąpić - w tym, czy w kolejnym odcinku, bo wygrać może tylko jedna osoba :sad:
Soprana

Post autor: Soprana »

cały ten program mam wrażenie jest jakiś ustawiany. Począwszy od sztuczek jakie stosują w montażach, przekrętach z Paryża do dobierania par. Dlaczego uczestnicy nie losowali par na live, to chyba było by emocjonujące, ale z kolei nie można by tego spokojnie ustawić nieprawdaż? teraz nastąpiło takie sprytne dobranie par (dwaj hip hopowcy, klasyczna dwójka, bosa z gleba, którzy tak za sobą przepadali i o dziwo Marysia i Piotr, o przecież o czym byśmy plotkowali i czego dociekali jak nie powodu ich kłótni). dlaczego zawsze odpada para? czuje tu jakiś podstęp, bo wiadomo telewizja kłamie ;P więcej nie piszę, bo nie chce telefonów z tvn :D
groteska

Post autor: groteska »

Mam takie pytanie: ile juz razy Maria tanczyla hip hop/dance hall (chodzi mi o duety)?...
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

hmm z 3?
groteska

Post autor: groteska »

No wlasnie. Moze to glupie ale z tego powodu nasuwaja mi sie rozne refleksje...
Nie liczylam, ile razy innym trafila sie ich "przewodnia" technika wiec moze nie powinnam oceniac ale...
Kurde czy to tez nie jest troche niesprawiedliwe i dziwne? :/
Dzieki temu wciaz ma duze szanse bo widzowie wciaz ogladaja ja w tym, co jej wychodzi najlepiej. Z checia zobaczylabym ja w czyms calkiem innym, np w walcu angielskim...

Chyba bede zalowac tego posta. Chyba czepiam sie na sile. 3 razy to niewiele. Zalezy jak spojrzec...
staace

Post autor: staace »

Grotesko nie powinnaś żałować tego posta bo jest jak najbardziej trafny. Marii chyba jako jedynej trafia się to w czym jest dobra. Nie wiem, nie chce teraz oszukać bo nie pamiętam ale chyba nie tańczyła np.tańca współczesnego czy towarzyskiego. Cały czas hh czy videoclip. W tym czuje się dobrze i pokazuje na co ją stać ale jak jest w innych rodzajach tańca... możemy się tylko domyślać.
ODPOWIEDZ