You Can Dance 2

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
danceFORever

Post autor: danceFORever »

widac, ze chce probowac nowych stylów, uczyc sie, a nie chodzi i marudzi... :)
kleo

Post autor: kleo »

Ten odcinek średnio mi się podobał ....nie był zupełnie zaskakujący...
Czy ktoś widział reakcję reszty uczestników jak Kamil się wydarł że kocha Roxy to było coś w stylu (boże my go nie znamy) :D
Justyna ślicznie tańczy zazdroszczę jej nóg ale w ogóle jest taka skromna i cicha a nie jakaś taka ,bardzo jej zależy i strasznie sie stara a w ogóle to ona mi trochę Anie przypomina bo przecież Ania na początku też tylko towarzyski...
żal mi Justyny było jak powiedziała że jej trudno po tylu latach jest sie odnaleźć w Polsce ...
I tak najbardziej podoba mi się Kasia (nie Mila) ...chociaż w tej parze to nie było za ładne ale może to przez to że mnie trochę wkurza Kamil ,dlatego inaczej na to patrzę!
Natashy

Post autor: Natashy »

Ja nawet nie zapamiętałam z kim Justyna była w tej parze, bo byłam skupiona na niej, bo ona przyciąga uwagę.
Jest taka cicha, skromna, przynajmniej tak my jako telewidzowie myślimy, ona może dojść daleko, bo nie robi wokół siebie tyle sensacji, tyle zamieszania, szumu i się stara :wink:
nathaliye

Post autor: nathaliye »

tanczyla z Łukszem http://pl.youtube.com/watch?v=Zqu67ufdQo8
danceFORever

Post autor: danceFORever »

ich wystep podobal mi sie najbardziej no i ta piosenka jest wspaniala...na poczatku tak srednio przepadalam za Justyna ale teraz naprawde ja polubilam
Stokrotka=)

Post autor: Stokrotka=) »

Zgadzam się, że w tej edycji tancerze są dużo mniej wszechstronni. Poza tym, oglądając program mam wrażenie, że najważniejsze dla nich nie jest to, aby pokazać się od jak najlepszej tanecznej strony, tylko "osobowościowej" - żeby zdobyć jak najwięcej głosów (przecież to one decydują o losach tancerzy... :? )
nathaliye

ja tez sie zgadzam ze wszechstronni to oni nie sa, sa dobrzy w tym co robia, no i wiecej tam zycia prywatnego niz tanca
abeille

Post autor: abeille »

widzisz, tak to juz bywa, ale zdarza sie co niektorym ladnie zatanczyc wiec wspanialomyslnie tej garsce wybaczam :p
Minarei

Post autor: Minarei »

W poprzedniej edycji bylo o wiele, wiele wiecej hip-hopu.

A co do życia prywatnego- ludzie lubia goladac takie reczy w TV ... ;)
nathaliye

bo ludzie byli bardziej pod tym kierunkiem, i wtedy podkladali im duety pod to co umieja
ODPOWIEDZ