No na razie jest paaare luźnych propozycji ;)
Spróbuję to ogarnąć jakoś ale dopiero pod koniec tego albo na początku następnego tygodnia, jako zem teraz zupełnie bez czasu ....
Torin vel Yoda ?? (to ze względu oczywiście na mondorść nieprzebraną nie wygląd :D )
[quote:bab5759311="Torin"]Torin vel Yoda ?? (to ze względu oczywiście na mondorść nieprzebraną nie wygląd :D )[/quote:bab5759311]
Chyba nie liczysz na to, że będziemy Ci teraz mówić żeś mądry? Oczywiście, że ze względu na wygląd! :twisted:
a ja pewnie się narażę ale jako wielka fanka Gwiezdnych Wojen (zwłaszcza pierwotnej, klasycznej trylogii) nie jestem wcale zachwycona przedstawieniem baletowym, tanecznym jak zwal tak zwal w konwencji Star Wars, uważam że cała historia dużo by na tym straciła i w sumie nic by tak na prawdę z tego nie wyszło, jest opowiadana kompletnie innymi środkami niż "wirtualny balet", zdecydowanie lepiej się nadają do tego spektakle baletowe czy produkcje Disneya, Gwiezdne Wojny to wspomnienia dzisiejszych 40-50 latków którzy 30 lat temu z wypiekami na twarzy śledzili popisy rycerzy Jedi marząc by Yoda je przyjął pod swoje skrzydła, nie mający nic wspólnego z musicalem
to oczywiście moje zdanie które demokratycznie przedstawiłam