Sklep baletowy W&T

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Pozwolicie, że ja też się wypowiem na temat kostiumów z W&T.
W sumie nigdy ich kostiumów nie miałam na własność, ale tańczyłam w nich (były uzupełnieniem kostiumu Klary.)
Kostium był w zwykłym klasycznym kroju całkowicie z bawełny, w białym kolorze.
Był niesamowicie wygodny i przyjemny w użyciu.
Ja jestem z niego bardzo zadowolona :)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:ad3a78faf6=".:Agga:."]Co jakis czas pojawiaja sie probelmy z serwerem czy jakos tak.
Kontakt mailowy pewnie dziala - mail jest na serwerze o2.[/quote:ad3a78faf6]

Kontakt mailowy działa owszem, ale jak napisałam- na razie nikt nie odpisze bo jest urlop;)

Co do kostiumow- sama mam kilka i są niesamowicie wygodne i sama zamawiam dalej.
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

mam pytanie, czy to prawda że jest teraz mniej kostiumów do zamówienia w tym sklepie? Bo pod koniec roku były jeszcze takie dwa na cieńkich ramiączkach.. i nie wiem co teraz
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Nie prawda. Jest tyle samo kostiumów, poza tym można zamówić każdy jaki się chce- uszyją wszystkie wzory.
Pozdrawiam, B.
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Ze strony W&T zniknelo kilka modeli - to prawda ale jest dokladnie tak jak pisze Bajaderka.

Dodatkowo moge zapewnic ze najbardziej wymyslny kostium bedzie bardzo dobrze uszyty. Zamawialam rozne dziwne modele i nigdy sie nie zawiodlam.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Czy wiecie co się dzieje z W&T? Napisałam tam maila jakieś 2 tygodnie temu, ale nie dostałam odpowiedzi. Na stronie jest napisane że sklep został zablokowany... Czy ktoś ma jakiś numer kontaktowy, albo jakieś informacje co się z nimi dzieje i czy w ogóle jeszcze działają?
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Tez pisalam maila do sklepu i nie dostalam odpowiedzi, ale mail zostal dostarczony. Moze sa to tylko chwilowe problemy tak jak bylo juz kiedys.

Numer kontaktowy: 603 - 547 - 042
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja też dostałam informację, że mail został dostarczony, ale oprócz tego od jakiś dwóch tygodni żadnych informacji. No i ta strona nie działa...
Zadzwonię, dzięki;)
Alya

Post autor: Alya »

Z tego co wiem to obecnie prowadzą wyłącznie sprzedaż na allegro
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=348538
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

Ja używam kostiumów tej firmy i szczerze ją polecam.
Są bardzo starannie wykonane, można zamówić jaki się chce i mają ogromny wybór kolorów a do tego bardzo korzystne ceny.
Mam też kilka kostiumów z takich firm jak Grishko, Capezio i przy nich W&T wypadają bardzo dobrze, biorąc pod uwagę cenę i oferowany towar to na prawdę wychodzi na korzyść:-)
Jak na razie mam od nich 2 kostiumy, ale niedawno złożyłam zamówienie na następne także jak dojdą to zdam relacje:)
ODPOWIEDZ