kupię/otrzymam/odziedzicze pointy
-
Kilka_chwil
[b:17ab123247]Przyjme pointy[/b:17ab123247] - potrzebuje rekwizytu do sesji fotograficznej :) Od razu mowie, ze jesli doszłoby do takowej sesji (uzaleznione od posiadania owego rekwizytu) to nie beda one uzywane - w sensie nikt nie bedzie stawal na ich czubkach itp.
Z gory wielkie dzieki za pomoc!
Kontakt:
PW, gg: 1689120
Z gory wielkie dzieki za pomoc!
Kontakt:
PW, gg: 1689120
Witam! przyjełabym uzywane pointy, dopiero niedawno zaczelam tanczyc i poki co nie moge sobie pozwolic na luksusy.... jesli trzeba by bylo moglabym zaplacic w granicach narazie 30-40 zl:( Jesli chodzi o rozmiar to rozmiar normalnego buta nosze 39 i mam dosc szeroka stope ;) prosze o kontakt na gadu 8324216!!
Powoli wracam do tańca klasycznego i dlatego też rozglądam się z pointami. Niestety nie mam pewności, że będę mogła wrócić do tańca w tychże cudownych butach, więc wychodzę z założenia, że nie opłaca mi się kupować ich nowych... Może miałaby któraś z szanownych tu przebywających pointy na zbyciu, zdatne do tańca i byłaby chętna je odsprzedać, czy coś? Jeśli chodzi o moją stopę... zwyczajowo noszę rozmiar 36, długość ok. 230-235 mm. Sansha, z tego co mierzyłam pasowała mi M6, Grishko - 4 (ale to jest kwestia względna, wiadomo) Szerokość? Średnia. Każda propozycja mile widziana. Z góry dziękuję za pomoc ; )
kupię\odziedziczę pointy
Witam wszystkich:) jestem nowa i od niedawna zauroczył mnie taniec bardzo zależy mi na pointach po to aby położyć je na półkę i czasem je założyć , kupię za symboliczną kwotę (do 30zł) lub odziedziczę :) mój rozmiar stopy to 37-38 nie zbyt szeroka
kontakt:
gg:5643461
e- mail: ksylwia@vp.pl
proszę o kontakt :)
kontakt:
gg:5643461
e- mail: ksylwia@vp.pl
proszę o kontakt :)