Ile godzin w tygodniu trenujecie?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Joanna

Post autor: Joanna »

[b:a661d6c212]Agasiek[/b:a661d6c212], godzin lekcyjnych czy zegarowych, bo to różnica (i to duża).
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Ajć taak pomyliłam się :?
Godzin lekcyjnych :)
Ostatnio wszystkich wprowadzam w błąd :(
adida

Post autor: adida »

No ja niestety mam tylko dwa razy w tygodniu po 1,5h jazzu. No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :)

Na więcej nie mam czasu, bo w moich planach życiowych taniec pozostaje tylko (i aż!!!) pasją. A teraz klasa maturalna, muszę zdawać rozszerzenia z biologii, chemii, fizyki i podstawy z matmy polskiego i angielskiego ;/... A do szkoły i na treningi dojeżdżam do innego miasta.
Kasul

Post autor: Kasul »

uwaga, pisze w godzinach lekcyjnych :!: :!: 10h klasyki ,2h charakterystycznego(albo ludowego jak kto woli),i 2h akrobatyki .do tego dochodza 2h rytmiki i jedna godzina wiedzy o tańcu.
Alya

Post autor: Alya »

A ja mam 4 h tygodniowo współczesnego w Teatrze Tańca, do tego 1,5 h jazzu i 4h baletu. Czasami także chodzę na jakieś pojedyncze godziny np. z hip-hopu albo salsy. Często też dokupuje sobie jakieś dodatkowe godziny z baletu lub jazzu. Teraz w wakacje chodzę także na izolacje. Wszystko w godzinach zegarowych ;).
Siunia

Post autor: Siunia »

Ja mam tylko (albo aż) dwie zegarowe godziny w tygodniu. I te dwie godziny są taką cudowną przerwą od słuchania zniechęcającej mnie do tańca rodziny...
Olkson

Post autor: Olkson »

Ja mam 7 godzin tańca tygodniowo. W tym 6h baletu i 1h współczesnego. (:
IrishDancer

Post autor: IrishDancer »

1,5 godziny baletu (może będą 3) i 3 godziny irlandzkiego, czyli albo 6, albo tylko 4,5... ja chce wiecej!
miss Julia

Post autor: miss Julia »

To mój pierwszy post ale chciałam się wypowiedzieć w tym temacie... Kurcze zazdroszczę, ja mimo że kocham taniec nie mogę nigdzie chodzić ( przeciwni rodzice i duża odległość od zajęć)... I wiem że wyda się wam dziwne ale nawet nie tańcząc z instruktorem można to kochać...
Lottie

Post autor: Lottie »

ja w tym roku mam 5h tańca, 4h akrobatyki i 4 lekcje wfu w tygodniu 8)
ODPOWIEDZ