Kolor baletek

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
awiszka

Post autor: awiszka »

U nas w zespole zazwyczaj używa się czarnych baletek, gdyż obowiązuje nas zasada ubierania się na zajęcia w kolorze czarnym bądź granatowym, wiąże się to z nazwą zespołu "Tarantule". Myślę, iż czarne baletki są o wiele praktyczniejsze, jak wspomniało kilka osób, chociaż do niektórych układów wymagane są po prostu białe baletki, np. to białego stroju.
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Ja znalazłam takie rozwiązanie, że na t.klasycznym ćwiczę w baletkach w kolorze łososiowym z troczkami (pedagog wymaga) a tak na próby itd. to po prostu zakładam jakieś inne :)
Ponieważ, nie chce mi się wiązać troczek... :mrgreen:
groteska

Post autor: groteska »

Ja zmienilam czarne baletki na biale (w czarnych juz tylko cwicze w domu), bo podoba mi sie, jak biale baletki wygladaja razem z bialymi rajstopami, tworza ze soba jedna, bardzo estetyczna moim zdaniem calosc.
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Tak jak lososiowe baletki z lososiowymi rajstopami. Zauwazylam ze np biale baletki i lososiowe rajstopy bardzo sie gryza.
Maron

Post autor: Maron »

a łososiowe baletki z białymi rajstopami? :P raczej nie gryzą się :wink:
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

nie, nie gryza sie- ja tak cwicze i cala moja klasa;)
Cheryl

U nas w klasie jest tak, że mamy czarne kostiumy (pani dyrektor tego wymaga), rajstopy ecrue i łososiowe baletki z troczkami :)
shadow

Post autor: shadow »

u nas wymagane sa biale baletki, i dobrze, bo wg mnie najlepiej wygladaja :) chociaz czarne, lososiowe i inne pochodne tez :)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Mnie się czarne baletki nie za bardzo podobają... Białe i łososiowe są ładne :D
Cheryl

Mi się czarne baletki kojarzą z amatorstwem (przynajmniej u dziewcząt) bo ogólnie w OSB dziewczyny nie mają czarnych.
ODPOWIEDZ