Śpiąca królewna

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
sisi

Post autor: sisi »

rotbart ma prawo do roli, bo jest członkiem forum jak inni, nawet jeśli jego wcześniejsze zachowanie było takie, jak wiemy.

Ariodante, oczywiscie ze mozesz być mamą :)
Paula

Post autor: Paula »

[color=green:af04fb7260]Ze względu na to że później są pretensje w sprawie obsadzania ról trzymam się pozycji w zespole, dlatego na razie dopóki Rotbarcie nie zjamiesz pozycji w corps de ballet wstrzymam sie z wpisaniem Ciebie do obsady w roli wilka. Myślę że nikt nie zabierze Ci tej roli.
ZWRACAM SIĘ Z UPRZEJMĄ PROŚBĄ do wszystkich forumowiczów, aby na razie póki mamy jeszcze do obsadzenia sporo ról trzymali sie swojej pozycji w zespole. Chcę uniknąć kłótki które mogły by być tym wywołane...[/color:af04fb7260]

Obsadę uzupełniłam. Jutro o 6:20 wyjeżdżam więc prosze się nie denrwować jesli obsada nie będzie uzupełniana. Prosze także nie kłócić się :wink:
Justi

Post autor: Justi »

[quote:2fd514cd89="gonia05"]hehe :) i na solówkę też mam szanse?? (ale mam wymagania....).
Tylko nie wiem, czy Justi też chce być bodyguardem- w każdym razie miała taki zamiar.

I na kiedy jest przewidziana premiera? Bo ja mam niedługo ferie, i może mnie nie być.... :([/quote:2fd514cd89]
Jasne, że chcę być bodyguardem ! Tylko nie wiem czy mogę bo jestem jeszcze adeptem, a poza tym nie będzie mnie przez najbliższy tydzień.
Rotbart

Post autor: Rotbart »

W porządku :) Mamy tylko dwóch, o ile dobrze pamiętam, facetów od corps w górę, więc raczej nie podołają z tyloma rolami ;)
Czajori

Post autor: Czajori »

Przypominam, że zgłosiłam się do roli Kopciuszka :(
sisi

Post autor: sisi »

ok Czajori zaraz cię wpiszę :)
Goosia

Post autor: Goosia »

nie bardzo moge się połapac które role sa zarezerwowane dla solistów a które dla mojej rangi :( też bym chciała miec role :)
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Bardzo przepraszam, że nie brałam udziału w dyskusji, ale wyjechałam na wieś. (żeby się wreszcie wyspać :P)
Oczywiście chcę być dwórką Aurory. Goosiu, wydaje mi się, że użytkownicy z rangą corps de ballet, mają raczej role zespołowe. :wink:
Goosia

Post autor: Goosia »

w takim razie ja chcę być [size=18:894c49340f]Damą[/size:894c49340f] ;)

prosze Paule o wpisanie mnie na liste :)
uleczka

Post autor: uleczka »

a może ja tez dostanę jakąś skromna rolę?? :roll:
ODPOWIEDZ