Typy point - opisy i opinie o różnych modelach point
podeszwa klejona a szyta
Mam jedno pytanie (natury ogólnej): jakie ma znaczenie w praktyce czy podeszwa jest klejona czy szyta??
Grishko Maya
A ja muszę pochwalić pointy Maya SH!
Są bardzo twarde, na początku jak kamień ale ładnie rozrabiają się w nich półpalce i podbicie wygląda o wiele lepiej niż w 2007, chociaż je też chwalę.
To też zależy oczywiście od stopy.
Są bardzo twarde, na początku jak kamień ale ładnie rozrabiają się w nich półpalce i podbicie wygląda o wiele lepiej niż w 2007, chociaż je też chwalę.
To też zależy oczywiście od stopy.
ja mam grishko maya I i są super :P nie mam porównania bo to moje pierwsze pointy ale dobrze sie na nich stoi choć na początku kiedy są nie wyrobione to palce odpadają ale później to cud malina :D polecam aaa właśnie ja użwyam do tyc point wkładki modyfikowane i wate ale ostatnio i tak se obtarłam palce... :(
Sansha a Grishko
A czy ktoś mial pointy sanshy "liryca"?
Jak się rozrabiają bo ja niedawno sobie kupilam i mam wrażenie,że są bardzo twarde.
Wcześniej mialam "recitale" i bardzo szybko mi się rozrobily i zlamaly.
Póżniej mialam grishko z których bylam naprawdę zadowolona ale moja nauczycielka powiedzial,że powinnam mieć twardsze bo te po dwóch miesiącach są za miękkie.
W tych "lirycach"mam problem żeby wogóle wejść na pelne palce caly czas mam wrażenie,że spadam.
Wcześniej nigdy czegoś takiego nie mialam. :(
Jak się rozrabiają bo ja niedawno sobie kupilam i mam wrażenie,że są bardzo twarde.
Wcześniej mialam "recitale" i bardzo szybko mi się rozrobily i zlamaly.
Póżniej mialam grishko z których bylam naprawdę zadowolona ale moja nauczycielka powiedzial,że powinnam mieć twardsze bo te po dwóch miesiącach są za miękkie.
W tych "lirycach"mam problem żeby wogóle wejść na pelne palce caly czas mam wrażenie,że spadam.
Wcześniej nigdy czegoś takiego nie mialam. :(