zajęcia u Giviego

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

W panstwowych szkolach na pointy staje sie po pol roku nauki-wniosek z tego taki,ze podstawy trzeba miec ... to są wlasnie uroki szkolek prywatnych ze pewne rzeczy robi sie za wczesnie-ze szkodą dla mlodego tancerza,niestety(nie mowie ze wczesne poczatki nie maja plusow w przypadku jednostki wybitnej,czego wszystkim zycze-w koncu trening czyni mistrza)pozdrowionka dla druzyny capitolu :D i nie tylko
sisi

Post autor: sisi »

myślę że pani Ałła wie co robi, nie posłałaby cię na pointy, gdyby nie uważała że jesteś zdolna i dasz radę. Głowa do góry Esmeraldo, czeka cię duzo pracy przy szybkim opanowywaniu potrzebnych umiejętności, ale pasja jaką masz na pewno nie pozwoli ci się poddać! trzymam kciuki!
sisi

Esmeraldas, jak tam twoje postępy? :D
Zuzka

Post autor: Zuzka »

No to nie pozostaje mi nic jak tylko POGRATULOWAC!
sisi

spokojnie Esmeraldas, dopiero zaczęłaś... potrzeba dać ciału trochę czasu... ono raczej nie przywykło do takich wygibasów (chyba). zobaczysz, juz niedługo wpadniejsz w balet po uszy i już się z niego nie wyleczysz :)
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

"wpadniesz w balet po uszy i juz sie z niego nie wyleczysz"-swiete slowa Sisi, balet(taniec) to jedno z najciezszych uzaleznien-prawie nie do wyleczenia :D wiem,bo sama bylam na paru odwykach i nie wyszlo... :shock:
Copellia1

Post autor: Copellia1 »

Ja chodzę do szkoły pana Giviego
ODPOWIEDZ