Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
-
aankaa_baletnica=)
Chococat, masz totalną rację... po co wybrali Agatę do 16-tki, skoro uznali, że nie umie tańczyć?
Rzeczywiście Agata i Mariusz wypadli najsłabiej, solówka Mariusza była żenująca - coś a'la skrzyżowanie striptizu z Niesamowitym Hulkiem. :694: Michał Piróg miał rację co do tej dwójki - grają w kółko tymi samymi, wystudiowanymi minami.
Za to solówki Marysi i Piotra były moim zdaniem piękne. Szczególnie podobał mi się etniczny klimat solowego występu Marysi, która do tej pory jakoś szczególnie mnie nie zachwycała.
Co sądzicie o modernie w wykonaniu Diany i Człowieka-Gleby? Jak dla mnie był bardzo dobry, byłam zdziwiona krytyką ze strony sędziów, szczególnie, że Diana nieźle poradziła sobie, zwłaszcza z aktorskim wyrazem (no i uwielbiam tę piosenkę...)
No i choreografia na początku programu do "Bring me to life" Evanesssence była fantastyczna. :)
Rzeczywiście Agata i Mariusz wypadli najsłabiej, solówka Mariusza była żenująca - coś a'la skrzyżowanie striptizu z Niesamowitym Hulkiem. :694: Michał Piróg miał rację co do tej dwójki - grają w kółko tymi samymi, wystudiowanymi minami.
Za to solówki Marysi i Piotra były moim zdaniem piękne. Szczególnie podobał mi się etniczny klimat solowego występu Marysi, która do tej pory jakoś szczególnie mnie nie zachwycała.
Co sądzicie o modernie w wykonaniu Diany i Człowieka-Gleby? Jak dla mnie był bardzo dobry, byłam zdziwiona krytyką ze strony sędziów, szczególnie, że Diana nieźle poradziła sobie, zwłaszcza z aktorskim wyrazem (no i uwielbiam tę piosenkę...)
No i choreografia na początku programu do "Bring me to life" Evanesssence była fantastyczna. :)
[quote:c79f047287="Czajori"]Co sądzicie o modernie w wykonaniu Diany i Człowieka-Gleby[/quote:c79f047287]
To był dla mnie najmocniejszy punkt wczorajszego dnia.
Nawet - choć z definicji nigdy tego nie robie - wysłałem sms-a na Człowieka-Glebę ;) Coby przypadkiem nie odpadł. Idealnie wpasował się w choreografie - co dziwne oglądając układ widziałem głównie jego - ażem przeca facet ;)
Za to powiem tak ostrzeżenie dla Idy moooocno potrzebne, bo oprócz techniki nie pokazała za dużo. Jak dla mnie na razie największe rozczarowanie "turnieju".
Torin
To był dla mnie najmocniejszy punkt wczorajszego dnia.
Nawet - choć z definicji nigdy tego nie robie - wysłałem sms-a na Człowieka-Glebę ;) Coby przypadkiem nie odpadł. Idealnie wpasował się w choreografie - co dziwne oglądając układ widziałem głównie jego - ażem przeca facet ;)
Za to powiem tak ostrzeżenie dla Idy moooocno potrzebne, bo oprócz techniki nie pokazała za dużo. Jak dla mnie na razie największe rozczarowanie "turnieju".
Torin
-
~ balerinka ~
Mi jak na razie najbardziej podobała sie Maria i jej partner Piotr, jak dla mnie to oni mogą spokojnie wygrać - podobali mi się w każdym odcinku! Oprócz nich podoba mi się jak tańczy Diana i "człowiek gleba":D Tylko im trafiają się niepasujące do nich techniki:(
Natalia natomiast mnie wogóle nie zachwyciła, nie wiem dlaczego.
Natalia natomiast mnie wogóle nie zachwyciła, nie wiem dlaczego.
Natalia jest przecietna. Nie podoba mi sie ani wizualnie, ani jej osobowosc, ani jej taniec.
Maria tez nie jest jakas super. Dziwnie sie zachowuje, jakas taka nienaturalna jest.
Podoba mi sie natomiast Diana i Roofi. Szkoda, ze wygrac moze jedna osoba, bo uwazam ze z powodzeniem mogliby wygrac w dwojke wlasnie oni :)
Maria tez nie jest jakas super. Dziwnie sie zachowuje, jakas taka nienaturalna jest.
Podoba mi sie natomiast Diana i Roofi. Szkoda, ze wygrac moze jedna osoba, bo uwazam ze z powodzeniem mogliby wygrac w dwojke wlasnie oni :)
Za Ide trzymam kciuki bo w modernie pobije wszystkich poziomem , to niesamowicie zdolna i utalentowana dziewczyna (i oby obrała drogę godną jej talentu i w przyszłości była wielką osobowością modernu) . Człowiek gleba mi się nie podoba. Abstrachując od zachowanie i mimo że współczesny to jego styl to jakoś mnie nie zachwycił (a to mój ulubiony styl taneczny ze wszystkich w programie....chociaż większość radzi sobie w nim fatalnie...na ich tle Gleba był niezły). Maria jest sztuczna, przerysowana i poziom jej tańca porywający nie jest. Piotr mam nadzieję że wyleci szybko, bo jego zachowanie jest chamskie i wylgarne (zresztą jest straszny przesyt hip-hopem i podobnymi technikami). Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła przemiana Diany. Tyle narazie.