DOSTAŁAM SIĘ DO SZKOŁY BALETOWEJ W POZNANIU :) JESTEM TAKA SZCZĘŚLIWA OD WRZEŚNIA BĘDĘ DUMNIE KROCZYĆ W STRONĘ SZKOŁY MOJEJ WYMARZONEJ LECZ TO JUŻ NIE TYLKO MARZENIA :) :) :) POZDRAWIAM KOCHAM TANIEC BALET I WSZYSTKICH :)
To moze teraz ja podziele sie swoim szczesciem z Wami,wlasnie dostalam telefon od mojego nauczyciela ,ze lece do Moskwy bede uczeszczac razem z innymi uczniami z mojej szkoly do bolshoi ballet academy,w plan wchodzi zapoznawanie sie z metodami szkolenia w bolshoi przez tamtejszych instruktorow, w wolnych chwilach odbywac sie beda wycieczki do lokalnych zabytkow, poznamy rowniez podstawy jezyka rosyjskiego i kulture.Pobyt w Moskwie bedzie trwal 14 dni od 7 do 21 sierpnia.Jestem taka szczesliwa!
Jakby ktos chcial przeczytac to tutaj wiecej info:
http://www.joffreyballetschool.com/component/content/article/70/303-joffrey-summer-bolshoi.html
Jejku! Szczęściara z Ciebie Ballerinko. :)
Takie warsztaty to nie byle co,a jeszcze w Bolshoi.. :lol:
To już w ogóle pierwsza klasa. Gratuluję Ci i oczekuję sprawozdania,jak tam było.
Pozdrawiam.
Kasiek.:)
to ja się pochwale że udało mi się dziś zaliczyć chemię, której nigdy nie potrafiłam zrozumiec, a teraz PRAWIE ją polubiłam :)
no i oczywiscie obietnica 'wzięca się do roboty' od września.. [ ha ha ha :roll: :D ]