Odchyły forumowiczów :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

Z tym brakiem czasu to koszmar !! :[

Rozgrzanym woskiem też lubie sie bawić, tak zamaczać palce w nim haha xD

Ja mam tak, ze jak byłam mała to bałam
się ziemniaków z kiełkami hahah xD
do tejpory tak mam - brzydze sie je brać do ręki haha xD
nathaliye

Post autor: nathaliye »

nie wiem czy to odchyl ale bardzo lubie stara trylogie Gwiezdnych Wojen :D moge ja ogladac godzinami (ten Han Solo :D ) i Dr Quinn, (nie wiem ile razy ja ogladalam)
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

Ja też mam tak że jak oglądam Szkołe Uczuć
któą znam na pamięć - za każdym razem płacze ....
nathaliye

ja bardzo czesto placze na filmach, a po niektorych dlugo nie moge do siebie dojsc...
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Ja w ogóle nie płaczę na filmach gdzie jest tragedia ludzi.
Co najwyżej zakręci mi się łza w oku gdy coś dzieje się ze zwierzakiem, drastyczne zdjęcia czy coś takiego..
Np. na Katyniu połowa mojej klasy ryczała... a we mnie ten film nie wzbudził większego wzruszenie. Choć uważam, ze jest pięknie zrobiony i jest bardzo ciekawy.
kosssela

Post autor: kosssela »

Ja przy książce lub filmie popłakałam sie tylko raz- Gdy czytałam "Zośke i parasol".
Zawsze sie zastanawiam dlaczego filmy mnie nie wzruszają...I doszłam do wniosku że to chyba dlatego, że wiem iż tak naprawde grającym tam aktorom nic sie nie stało...
nathaliye

mnie czesto wzrusza sytuacja, czesto sobie to nie przedkladam na to ze ten czy ten aktor umarl ale przykladam to do siebie, gdyby mnie to spotkalo i wtedy jest przykro, po niektorych filmach potrafie plakac godzine albo i dluzej

wlasnie nie wiem ktory raz obejrzalam kolejny odcinek Dr Quinn, i jeszcze byl taki smutny...
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

Ja natomiast bardzo szybko wzruszam się w teatrze na tragediach. Czasem nie potrafię się powstrzymać i płaczę.Heh,obsada pewnego teatru już to zauważyła i dzięki temu poznałam tych wspaniałych ludzi,prywatnie:):)
Kaś

Post autor: Kaś »

A ja boję się jak gaszą światła w teatrze czy w kinie -.-:D
monika

Post autor: monika »

A ja to wlasnie niesamowicie uwielbiam;))
ODPOWIEDZ