Film... czyli to, co oglądacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Calineczka

Post autor: Calineczka »

w sweeney todzie było dużo krwi, ale takiej bardzo sztucznej. Była za czerwona, jak sos pomidorowy albo truskawkowy, taka... no aż za bardzo
abeille

Post autor: abeille »

a mozecie polecic cos realistycznego? a jak sie nazywal ten horror gdzie male dzieci widzialy umarlych? byl taki zwiastun w tv za mama malucha scieli lozko strzepuje koldre a tam male nozki trupa takie sine :) nie wiecie moze jaki to film? wiecej nie pamietam niestety...
groteska

Post autor: groteska »

[quote:43aae93d3d="abeille"]a mozecie polecic cos realistycznego? a jak sie nazywal ten horror gdzie male dzieci widzialy umarlych?[/quote:43aae93d3d]
Dzieci? Ja znam tylko "Szosty Zmysl", gdzie umarlych widzial chlopiec, sztuk jeden :P
monika

Post autor: monika »

O! Sztosty zmysl polecam goraco, strasznie mi sie podobal ten film, jak zreszta kazde z udzialem Haleya Joela OSmenta, juz tu to zreszta pisalam, ale nei zaszkodzi napsiac drugi raz:P:P i ja tez nie przypominam sobei zadnego horroru realitycznego gdzie inne male dzici by widzialy umarlych oprocz tego, choc nie kojarze tej sceny z tymi nozkami sinymi... wiec moze jest jeszcze jeden tego typu film?... ni wim ;P
Minarei

Post autor: Minarei »

a ja tak ni z guszki ni z pietruszki powiem, ze polecam Ring :D A co do Swenney Todd, to słyszałam od swojej koleżanki, że to wogole nie jest drastyczny film, tylko tam pare minut kogos wsadzaja do pieca albo zabijaja xD
abeille

6 zmysl widzialam, nawt ze 3 razy i bynajmniej nie o niego mi chodzilo. uh. nie pamietam niestety nic wiecej na temat tego filmu, poszukam moze na filmwebie... ale jak, skoro ani fabuly, ani tytul...
monika

Post autor: monika »

sine nozki to ja kojarze z ringu ale nie sadze zeby ci o to chodzilo... a niedawno to widzials moze czy gdzieees, kiedys....
abeille

tak z pol roku temu, no najpozniej w 2007 roku
nathaliye

Post autor: nathaliye »

ja sweeney mam na kompie i slyszalam ze nie tyle jest straszny ile wlasnie obrzydliwy przez te hektolitry udawanej krwi, ale kiedys go obejrze :D
odette

Post autor: odette »

ja sie ostatnio zakochalam we "Fridzie". salma Hayek genialnie ja zagrala
ODPOWIEDZ