Życie maturzysty

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Maron

Post autor: Maron »

[quote:bbe1e2e066="Alicja"]Oczywiście troszkę kokietuję :wink: , ale słyszałam, że matury poszły nieźle w całej Polsce. I to widać - w mojej szkole wszyscy byli bardzo zadowoleni. Ciekawe, czy w związku z tym podskoczą bardzo progi na studia...[/quote:bbe1e2e066]
ja odnoszę całkiem inne wrażenie, że właśnie poszły przeciętnie.
znam wiele maturzystów, "z różnych grup zainteresowań" i z różnych części polski, i pomimo niekiedy takich samych wyników jak ty uzyskałaś twierdzą że ogółem [czyli tym, co uczą świetnie i słabo] poszło średnio.
kotecek

Post autor: kotecek »

No nie wiem czy tak dobrze poszły, bo jak dziś przeczytała ze statystyk wynika, że po tym jak rok temu nie zdała co 5-ta osoba (co było dużym szokiem :shock: ) w tym roku nie zdała co 4-ta :!: , więc nie byłabym aż taką optymistką :?
Columbina

Post autor: Columbina »

A Małopolska napisała najlepiej 8)
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Ja juz tez od kilku osob slyszalam, ze nie poszly zbyt dobrze.
A Wy jak myslicie?
kotecek

Post autor: kotecek »

Ja już nie wnikam jaki tam region napisała najlepiej, a jaki najgorzej, ani nie mówię też, że w mojej szkole źle poszły matury, bo tak nie było. Chciałam tylko powiedzieć, że ogólnie rzecz biorąc, matury idą z roku na rok co raz gorzej i to właśnie mnie szokuje :shock:
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Słyszałam że matemtyka poszła strasznie. Generalnie przedmioty ścisłe były tragedią w tym roku. Zresztą, co za debil dał rozprawkę filozoficznę na poziomie podstawowym z języka polskiego ? :|

[color=blue:964ce537a1]Przypominam o funkcji edit. P.[/color:964ce537a1]
mirrorball

Post autor: mirrorball »

gdzie się dostaliście na studia?

ja na wszystkie na które złożyłam, czyli MISH, hungarystyka, italianistyka i slawistyka na UW :D
wybieram oczywiście MISH :))

pozdrawiam
m.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Gratulacje dla mirror !!!!! Kiedys też zdawałam na "mysz" ;) ale sie nie dostałam......
sfra

Post autor: sfra »

pieknie!
Witam w podwojach najlepszej uczelni w kraju!
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

i ja też gratuluję. A tak swoją drogą to co to jest -MISH?
ODPOWIEDZ