[quote:bbe1e2e066="Alicja"]Oczywiście troszkę kokietuję :wink: , ale słyszałam, że matury poszły nieźle w całej Polsce. I to widać - w mojej szkole wszyscy byli bardzo zadowoleni. Ciekawe, czy w związku z tym podskoczą bardzo progi na studia...[/quote:bbe1e2e066]
ja odnoszę całkiem inne wrażenie, że właśnie poszły przeciętnie.
znam wiele maturzystów, "z różnych grup zainteresowań" i z różnych części polski, i pomimo niekiedy takich samych wyników jak ty uzyskałaś twierdzą że ogółem [czyli tym, co uczą świetnie i słabo] poszło średnio.
No nie wiem czy tak dobrze poszły, bo jak dziś przeczytała ze statystyk wynika, że po tym jak rok temu nie zdała co 5-ta osoba (co było dużym szokiem :shock: ) w tym roku nie zdała co 4-ta :!: , więc nie byłabym aż taką optymistką :?
Ja już nie wnikam jaki tam region napisała najlepiej, a jaki najgorzej, ani nie mówię też, że w mojej szkole źle poszły matury, bo tak nie było. Chciałam tylko powiedzieć, że ogólnie rzecz biorąc, matury idą z roku na rok co raz gorzej i to właśnie mnie szokuje :shock:
Słyszałam że matemtyka poszła strasznie. Generalnie przedmioty ścisłe były tragedią w tym roku. Zresztą, co za debil dał rozprawkę filozoficznę na poziomie podstawowym z języka polskiego ? :|
[color=blue:964ce537a1]Przypominam o funkcji edit. P.[/color:964ce537a1]