Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Witamy i zapraszamy do dyskusji.
avantese

Post autor: avantese »

A oto ja, taka sobie miłośniczka wszelkich form tańca. Nie uczę się baletu, co jednak nie przeszkadza mi go kochać:) Tańczę to, co mogę i uwielbiam to robić:) Pozdrawiam!:*
Kasia G

Post autor: Kasia G »

bardzo fajne i naturalne podejście do miłości do baletu :) Witamy na forum!
DorotaPP

Post autor: DorotaPP »

Witajcie:)
Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum. Dość niedawno zaraziłam się baletem od mojej koleżanki i odkryłam to forum. A teraz postanowiłam się przedstawić i przywitać. Jak widzicie w nicku mam na imię Dorota, co prawda nie tańczę i nie wiele wiem o balecie (dopiero poznaję ten temat), ale z wielką przyjemnością chadzam do teatru.
Pozdrawiam :)
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Witam, i mam nadzieję, że miło spędzi tu pani czas. :)
Alya

Post autor: Alya »

Ja też witam :)
Forum znalazłam przez przypadek w google, a tańczę od 7 lat modern jazz i taniec współczesny, a balet dopiero od roku. Bez tańca nie wyobrażam sobie życia ;).
Torin

Post autor: Torin »

Bardzo bardzo serdecznie witamy na forum nowe użytkowniczki.
I gorąco zachęcamy do aktywnego udziału w życiu tej naszej malej społeczności :)
Aktywne życie można na ten przykład dobitnie zaakcentować biorąc udział w konkursie naszym jakoś małą popularnością się cieszącym ;)

Torin i reszta grona "nadzorczego" ;)

[color=blue:560f5098c5]Uprasza się również o nie offtopowanie w Przedstawialni która jest przeznaczona tylko do prezentacji się (jsli wola) nowych uczestników forum. Uwaga - przedstawiajacych się witają Moderatorzy i Administratorzy, inni uczestnicy forum zabierają tu głos, jesli chca skomentowac jakaś informację zawartą w "przedstawieniu się" nowego forumowicza (np. ja eż chodze do tej szkoly, napisz do mnie na PW to sobie wymienimy uwagi)
Administrator Kasia G[/color:560f5098c5]
Pani X

Post autor: Pani X »

Ślicznie się przedstawiam i witam :)

Aleksandra z Warszawy :) Z tańcem prócz fascynacji mam niby coś wspólnego (jakieś 3 lata towarzyskiego, pół roku nowoczesnego i pół jazzu. Niedługo - balet :D)

Uczennica szkoły plastycznej. Uwielbiam fotografować, malować, rysować :)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Witamy :)
a jednak- dość dużo wspólnego z tańcem ([quote:9d33cbc65f](jakieś 3 lata towarzyskiego, pół roku nowoczesnego i pół jazzu. Niedługo - balet :D[/quote:9d33cbc65f] ) - to wcale nie jest nic!
Pani X

Post autor: Pani X »

Może nie jest nic, ale niczego cudownego nie potrafię :D Dużo pozapominałam.
ODPOWIEDZ