A co sądzicie o pani, która nazywa się Katie Melua? Moim skromnym zdaniem ma bardzo przyjemny wokal i ładne teksty - muzyka w sam raz, gdy ktoś ma nieodpartą ochotę usłyszenia czegoś, co jest po prostu miłe dla ucha :)
na początku trochę skojarzyła mi się z Norah Jones (stylem oczywiscie, nie głosem). polecam ściągnąć sobie więcej niż jedną piosenkę lecącą na okrągło w radio - inne jej piosenki są równie miłe dla ucha :)
eurowizja...
no wlasnie...
nas reprewentowac ma niby grupa "ich wiecej" ale maja nieregulaminowa piosenke i chyba pojedzie cerekwicka.
nie podoba mi sie to za bardzo.
ona jest dobra ale na eurowizje sie nie nadaje po prostu.
moim zdaniem reprezentowac nas poinni:
albo kto to
albo dezire
Z czego si ę orientuję w całym problemie chodzi o to że tę piosenkę ktos już wcześniej zareprezentował na Eurowizji i oni chcieli to powtórzyć w trochę zmienionej wersji. To "wyczaili" organizatorzy i moga być zdyskwalidfikowni. jeśli tak by sie stało na Eurowizję pojechała by Kasia Cerekwicka.
Jak dla mnie i tak źle, i tak niedobrze - piosenka Cerekwickiej przepadnie jak nic, jest za słaba w pojęciu eurowizyjnym - piosenka eurowizyjna musi mieć ładną i szybko wpadającą w ucho melodię, szybki rytm, a wykonawca musi być maksymalnie energiczny i w fikuśnym lub skąpym stroju (ewentualnie tancerze). O Ich Troje lepiej nie mówić :?