You can dance - po prostu tańcz!

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
monika

Post autor: monika »

dokladnie Nath! Np. ta psudo Doda - od razu sobie nie radzila, a wzieli ja dlatego ze ich rozba3wila itp... lub ten kolo co mu sie na pierwszym castingu spodenki rozpruly :wink: ...
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

przynajmniej było ciekawie. jakiś show, czy coś. o to chodzi w telewizji.
monika

Post autor: monika »

[quote:d1e42ceac8="fijoletowa"]o to chodzi w telewizji.[/quote:d1e42ceac8]
niekoniecznie
zwlaszcza jak sie zarzekaja ze biora wszechstronnych tancerzy, no ale to jzu 3 edycja wiec nie maja zbytnio wyboru - musi byc ciekawie zeby byla ogladalnosc
Natashy

Post autor: Natashy »

No i jak wrażenia z ostatniego Barcelonowego odcinka?
Podobał mi się ten układ, który robili, super wyglądał!
Trochę smutno z powodu odejścia tego chłopaka w czarnych włosach z czarnymi oczami (to jest zawsze najlepsze w naszych wypowiedziach na początku, kiedy jeszcze wszystkich nie pamiętamy :D ).
Jednak uczyli się flamenco ;)
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

tez mi go strasznie żal.. Ale nie cierpie tego z loczkami, strasznie mnie denerwuje.. ale czuje ze wybrali mocną ekipę ( w porównaniu do tych z 2 edycji)
nathaliye

Post autor: nathaliye »

mi też się wydaje że silna, tym razem jest po równo jazzu, towarzyskiego i hip hopu moim zdaniem
Natashy

Post autor: Natashy »

Agustin w wywiadzie na stronie YCD mówi, że ta ekipa jest najsilniejsza, a Piróg, że mają fajnych ludzi :D
Jak na razie, bardzo bardzo podoba mi się taniec Wioli
staace

Post autor: staace »

Dla mnie Wiola jest genialna!!! Zobaczymy jak bedzie pozniej gdy kamery beda skierowane przez pewien czas konkretnie na 2 uczestnikow czyli od nastepnego tygodnia. Ciekawa jestem tego odcinka.
Maron

Post autor: Maron »

moim zdaniem bardzo przewidywalna była szesnastka tej edycji, ale do tego dream-teamu dołączyła - zamiast tych dwóch kompletnie nieznanych chłopaków którzy spadli z nieba w ostatnim odcinku - Pawła i Mieszka, cholernie sympatyczne chłopaki, szkoda mi ich [szczególnie Pawła, tego "czarnego" o którym mówiła Natashy]...
a tak to jakoś ten co tak zaciąąąga po białostooocku to zwrócił moją uwagę hehehe, chyba poprzez te zaciągaaanie LOL i przez to jest uroczy XDDD no bo wiecie... taki b-boy, a gada jak dziadek hyh xD

monika - ja się nie zgodzę, że nie mają zbyt dużego już wyboru... jest jeszcze mnóstwo zdolnych ludzi, a są tylko 32 bilety, 16 miejsc w finałach, a program może wygrać tylko jedna osoba... jeżeli ta ekipa jest najsilniejsza to oznacza że jednak po dwóch edycjach byli jeszcze zdolni tancerze, zresztą w przypadku niektórych, liczę że dostaną się do finałów następnej edycji [mam na myśli Mieszka i Pawła], więc ja jestem jak najbardziej za tą edycją i następnymi włącznie.
Czajori

Post autor: Czajori »

Odchodząc trochę od tematu tańca - mnie ten Mieszko cały strasznie wkurzał, zresztą ta jego dziewczyna (vel "Zocha") również...chociaż ona przynajmniej tańczy, on natomiast IMO tylko rzucał swoimi tyranicznymi tekstami o zazdrości. Groza!

Jakoś nie przekonuje mnie większość osób z tej szesnastki poza nielicznymi wyjątkami. Finaliści poprzedniej edycji wydawali mi się o wiele mocniejsi.
ODPOWIEDZ