Dla Amatorów
-
Lady_Miśka
Do 5 klasy Cię w Warszawie nie przyjmą- starszych to przede wszystkim w Łodzi.
A zdawała byś teraz do IV klasy.
Elite mają szersze czubki więc są napewno stabilniejsze, ale Maya I jest ładniejsza, chyba lepiej się wyrabia no i jest baaaaaardzo lekka. A nigdy nie myślałaś o Pointach z Sansha? Może Recitale? Ale to twój wybór. :D
Elite mają szersze czubki więc są napewno stabilniejsze, ale Maya I jest ładniejsza, chyba lepiej się wyrabia no i jest baaaaaardzo lekka. A nigdy nie myślałaś o Pointach z Sansha? Może Recitale? Ale to twój wybór. :D
Co mam zrobić jeżeli u mnie ,w mojej miejscowości nie ma żadnego baletowego kółka(tylko jakieś inne tanecze) a byłam w SB w Gliwicach się pytać i powiedziała mi pani że mogę chodzić . I to jest w wt i czw klasyka, a w śr nowoczesny ( czy tam współczesny nie wiem czym się różni) a ja bidulka mam w czwartki o tej samej godzinie ang. ( ahh.. ta edukacja! :evil: ) ona stwierdziła ,że nie nadrobię .A tak jakoś mnie ciągnie chodzić na ten balet :(
[quote:12ac5fe8df="Lady_Miśka"]Do 5 klasy Cię w Warszawie nie przyjmą- starszych to przede wszystkim w Łodzi.
Elite mają szersze czubki więc są napewno stabilniejsze, ale Maya I jest ładniejsza, chyba lepiej się wyrabia no i jest baaaaaardzo lekka. A nigdy nie myślałaś o Pointach z Sansha? Może Recitale? Ale to twój wybór. :D[/quote:12ac5fe8df]\
Myślałam o recitalach ale w jakimś innym temacie odradzali... szkoda że do 5 nie przyjmą... gdzie indziej to nawet nie ma mowy żeby mnie mama puściła... już do Warszawy ledwo sie zgodziła bo stwierdziła,że 100 km to stanowczo za daleko... do ło dzi na bank mnie nie puści...
Elite mają szersze czubki więc są napewno stabilniejsze, ale Maya I jest ładniejsza, chyba lepiej się wyrabia no i jest baaaaaardzo lekka. A nigdy nie myślałaś o Pointach z Sansha? Może Recitale? Ale to twój wybór. :D[/quote:12ac5fe8df]\
Myślałam o recitalach ale w jakimś innym temacie odradzali... szkoda że do 5 nie przyjmą... gdzie indziej to nawet nie ma mowy żeby mnie mama puściła... już do Warszawy ledwo sie zgodziła bo stwierdziła,że 100 km to stanowczo za daleko... do ło dzi na bank mnie nie puści...
-
Lady_Miśka
[quote:8c036198ce=".dulce."]Ja zaczynałam tańczyć balet w wieku 11 lat ale nie wiem czemu zrezygnowałam :( teraz bardzo tego żałuję i chciałabym znowu zacząć tańczyc ale to nie możliwe :( Pozatym jestem bardzo niska i to chyba tez by mi przeszkadzało ..[/quote:8c036198ce]
W związku z tym chciałabym zadać pytanie.... Czy niski wzrost przeszkadza w tańczeniu baletu?
W związku z tym chciałabym zadać pytanie.... Czy niski wzrost przeszkadza w tańczeniu baletu?