Lifting forum balet.pl

Pytania i sugestie dotyczące działania Forum; porady techniczne (np. jak zamieścić emblemat).
NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULAMINEM FORUM!
gonia

Post autor: gonia »

[quote:d3115c4dc2="Cheryl"]Trochę dziwne, że użytkownik, który dołączył 19 czerwca bo 2 miesiącach stał się Adminem.
I za pewno poprzecie to argumentem, że zrobił lifting forum to jednak mnie to nie przekonuje... :?
Myślę, że jest wiele osób, które potrafiłoby to zrobić nawet jeśli się nie zgłosiły... :571:[/quote:d3115c4dc2]

Cheryl, na tej samej zasadzie połowa forum może się kłócić, że moderatorem jest Julcia czy ktoś tam [to tylko taki przykład, więc nie obraź się, proszę, Julciu!], bo np. ja jestem dłużej na forum.
Jak ci tak zależy na byciu adminem, to proszę bardzo, zacznij działać jakoś znacząco dla dobra forum itd. to zostaniesz nim.

Na serio taki lifting to nie zabawa, poza tym trudno teraz Torinowi nie być administratorem, skoro, że tak się wyrażę, chyba najlepiej zna to forum od strony technicznej ;)

i ogółem popieram Kasię :))
Cheryl

Post autor: Cheryl »

W cale nie mam ochoty zostać adminem bo to mi do niczego nie potrzebne :roll:
Cieszę się, że Torin wyjaśnił sprawę.
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Prawda jest taka Cheryl, ze Torim nie musial sie tlumaczyc ani nic wyjasniac...Bo wszystko jest jasne, ale Ty jakos tego nie rozumiesz.
Watpie, zeby na tym forum bylo wiele osob, ktore umialy zrobic cos takiego...jak to Ty twierdzisz.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

A ja wątpię, żeby na forum było wiele osób, które potrafiłyby tak zazdrośnie na kogoś najechać, jak Ty... :533:
Torin zrobił bardzo dużo dla forum i jestem absolutnie przeciwko odbierania mu tytułu Administratora.
Wiesz co, wstydź się Cheryl za swoje słowa :514:
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Torin sam zaproponował że pomoże w przeprowadzeniu postulowanych przez nas zmian na forum słuzących zwłaszcza zwiekszeniu jego bezpieczeństwa. NIKT inny ani sie do tego nie zgłosił, ani w ogóle nie pomyślał, jak to technicznie przeprowadzić. Zawdzięczamy mu naszą II reforme forum. Administratorem został na czas przeprowadzania reformy tak aby mógł między innymi wyzucać uzytkownikow wpuszczających nam tu spam itp. Chyba o to nam chodziło? Torin sam zaproponował ze po wykonaniu roboty zdejmie z siebie funkcję Admina ale na wniosek Sfra i przy poparciu grona adminów i modów uchwalialismy za zasługi na forum przyznac Torinowi funkcję Admina od spraw technicznych. Nikt z nas nie zna się na tym tak jak on i zapewne wielokrotnie będzie nam służył pomoca np. nie dosypiając nocy bo jako dorosły i pracujący człowiek ma normlnie inne zajęcia niż bawić się w forum baletowe. Sa jeszcze jakieś pytania?

PS. wasze watpliwosci co do Torina - Admina są oburzajace - jak wiadomo każdą osobe dołączajaca do grona modów i adminów wybiera dotychczasowe grono więc nie widze pola do dyskusji
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Kasiu, nie "wasze" a "Twoje" powinno być...
bo tylko jedna osoba ma coś przeciwko i w tym przypadku naprawdę jestem oburzona.
:710: :534:
Cheryl

Kasiu wiesz nie będę się wstydzić za moje poglądy bo chyba nie mam za co :?
A, że Ty po prostu mnie nie lubisz to mnie nie bardzo obchodzi. Zapytałam się tylko dlaczego Torin jest adminem i dostałam odpowiedź..
Wystarczy.
Nie ja decyduję tym forum więc nie do mnie zależy sądzenie czy Torin adminem ma być czy nie :roll:
Tranquility

Post autor: Tranquility »

To nie chodzi o lubienie kogoś czy nie, ale o pracę, jaką się wkłada w forum i jego funkcjonowanie. I proszę Cię, nie burz życzliwej atmosfery, jaka tutaj panuje...

Chciałem tylko dodać, że funkcji administratora (czy choćby moderatora) na tym forum nie dostaje się ze względu na czas, jaki jaki ktoś jest zalogowany czy jaką ma liczbę postów... można mieć i po 5 tys. postów a moderatorem czy adminem nie być... w tej chwili, jak wiecie, funcję administratora na forum posiada Kasia G, Joanna, ja - Tranquality i Torin, który zajmuje się sprawami technicznymi. Ponadto, jesteśmy wspierani przez wspaniałe grono moderatorów. I póki co nie planujemy nowych nominacji, gdyż są one zbędne. Wszystkie decyzje dotyczące mianowań na adminów czy modów podejmujemy wspólnie z całym gronem moderatorskim. tak też było w przypadku Torina. I to chyba koniec w tej kwestii.
Cheryl

Ja nie burzę żadnej atmosfery ;/
Tylko się zapytałam :roll:
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja ponawiam pytanie Kasi...
Czy da się coś zrobić, żeby nie pokazywało postów np. z wczoraj tylko automatycznie??

Znalazłam mr. green'y i to ile :6:57: Tylko teraz są pod numerkowymi nazwami i jak się rozwinie listę emotikonek :509:
ODPOWIEDZ