OSB w Krakowie

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Książe Benno

Post autor: Książe Benno »

[quote:1a39fcd9c4="magda170c"]wiem dla czego smieszy cie moj post bo przypomina reklame z telezakupow mango ale to prawda ze to nie miejsce na reklamy. Z naszej szkoly malo jest osob na gronie bo wogule jest nas malutko. pozdrawiam was wszystkich i wasze szkoly tez. :D jakbedzie troszke czasu to wam napisze cos na temat panstwowki w krakowie to dobry pomysl ale trudny w realizacji bo balet w krakowie jest jeszcze w powijakach.[/quote:1a39fcd9c4]

Moja uwaga była na temat postu Gościa. :wink:
magda170c

Post autor: magda170c »

aha gosciu wydaje mi sie ze nie znasz dobrze krakowskich szkol baletowych dla czego tak myslisz o szkolnictwie w tym miescie? jak juz gdzies wczesniej pisalam to balet w krakowie nie osiagnol jeszcze swojej szczytowej formy dopiero co powstaja szkoly takie jak moja i to czy bedziemy dobra szkola zalezy od naszych nauczycieli nas uczniow i od tego jak zdadza dyplom nasze pierwsze dyplomantki ( w tym roku) czy znasz nasza szkole ze krytykujesz? :?
szpieg

Post autor: szpieg »

a w takim razie magda 170c zdradź nam do jakiej szkoły chodzisz?? czy columbina dobrze wytypowała?
Książe Benno

Post autor: Książe Benno »

[quote:916fb347d7="szpieg"]a w takim razie magda 170c zdradź nam do jakiej szkoły chodzisz?? czy columbina dobrze wytypowała?[/quote:916fb347d7]
Tak, Columbina dobrze wytypowała.

[quote:916fb347d7="magda170c"]tak dobrze rozszyfrowała kzsb- Krakowska Zawodowa Szkoła Baletowa :)[/quote:916fb347d7]
Jak byśmy nie wiedzieli. Ale dobrze że nam powiedziłaś.
ODPOWIEDZ