Ksiazki, czyli co czytacie
-
Tranquility
tak, to prawda, błędy się zdarzają i dlatego go poprawiłem i bardzo Cię proszę nie edytuj postu kolejny raz i nie zmieniaj poprawionego wyrazu na swoją wersję z błędem bo to nie ma sensu.
W regulaminie jest napisane, że na forum staramy się pisać poprawnie - wiadomo, błędy się zdarzają, dlatego go poprawiłem, aby inni użytkownicy już nie czytali wypowiedzi z błędem (takie jest m.in. zadanie moderatorów i adminów)
ale wróćmy do dyskusji na temat Coelho...
W regulaminie jest napisane, że na forum staramy się pisać poprawnie - wiadomo, błędy się zdarzają, dlatego go poprawiłem, aby inni użytkownicy już nie czytali wypowiedzi z błędem (takie jest m.in. zadanie moderatorów i adminów)
ale wróćmy do dyskusji na temat Coelho...
-
Tranquility
[quote:d90c3f7929="Tranquality"]ja ze swojej strony mogę polecić "Oskar i Pani Róża" po prostu cudowna książka... porównywana czasem do "Małego Księcia"... niezwykle wzruszająca i wrażliwa... mnie się bardzo bardzo podobała.
[/quote:d90c3f7929]
Dla mnie osobiście Oskar i Pani Różajest lepszą książką od Małego Księcia ale to moje własne, osobiste zdanie :P
[/quote:d90c3f7929]
Dla mnie osobiście Oskar i Pani Różajest lepszą książką od Małego Księcia ale to moje własne, osobiste zdanie :P
Co do Coelho, w Empiku dorwałam jego książkę "Weronika postanawia umrzeć", przeczytałam jedną trzecią i chciałabym jak najszybciej ją dokończyć. Bardzo mi się spodobała. "Alchemika" czytałam, ale nie zachował mi się jakoś w pamięci- być może go nie zrozumiałam. "Oskar i pani Róża" czytałam we fragmentach, wiem nie powinnam się wypowiadać na temat całości, jednak fragmenty nie zachęciły mnie do przeczytania całej książki. A "Mały Książę" to jedna z lepszych książek, moim zdaniem.