Thierry Verger

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
sara

Post autor: sara »

[quote:1c4bceadee="Torin"]Chyba że chcesz się z nim przespać - to wtedy dość istotna sprawa :)
Ale to chyba nie to forum ;)

Torin[/quote:1c4bceadee]
Oczywiście, że nie :P .
Chodzi o to, że w większości tancerze są gejami, a Thierry Verger nie wygląda na niego.
Relena

Post autor: Relena »

nie wygląda bo nim nie jest, z tego co wiem ma partnerkę życiową.
sisha945

Post autor: sisha945 »

[quote:3b7cfdd433="sara"]Chodzi o to, że w większości tancerze są gejami[/quote:3b7cfdd433]
czemu tak uwazasz? :roll:
Father

Post autor: Father »

[quote:90ee0a6695="sara"]Chodzi o to, że w większości tancerze są gejami, a Thierry Verger nie wygląda na niego.[/quote:90ee0a6695]
Saro! Chyba tylko to, że jesteś nowicjuszką tłumaczy Twoją indolencję.
Kompromitujesz się! :shock:
Columbina

Post autor: Columbina »

[quote:92c3fe1547="Torin"]Chyba że chcesz się z nim przespać - to wtedy dość istotna sprawa :)
Ale to chyba nie to forum ;)

Torin[/quote:92c3fe1547]
Dobre, dobre... hehe :D
Ja nawet mogę podać fora i strony o odpowiedniej tematyce dla koleżanki :P

[quote:92c3fe1547="sara"]Chodzi o to, że w większości tancerze są gejami, a Thierry Verger nie wygląda na niego.[/quote:92c3fe1547]
A czy uważasz (przepraszam, że tak napiszę - mam nadzieję, że nikogo nie urażę), że tancerki w większości są lesbijkami? No proszę Cię Saro, zastanów się o co nas pytasz. Takie pytania można zadawać na jakimś dennym forum (np na Naszej Klasie) o You Can Dance lub stricte o Thierry'm, gdzie wszystko jest "słitaśne" itp.
Przepraszam, ale jestem uprzedzona do ludzi, którzy wyznają stereotyp, że każdy tancerz jest gejem. I tu już nie chodzi o tolerancję, tylko o sam fakt - gadania głupot.

Pozdrawiam.
sara

Post autor: sara »

Ja się kompromituje ??? Jestem tolerancyjną osobą - nie jestem homofobem.
Nie napisałam, że WSZYSCY są gejami tylko WIĘKSZOŚĆ i trudno to "przeskoczyc".
Interesuję się Thierrym Vergerem, gdyż jest dla mnie osobą nieodgadnioną wręcz magiczną. Thierry bardzo rzadko udziela wywiadów, więc mało o nim wiem. Publicznie nie pokazuje się z żadnym facetem, ani kobietą - stąd moje pytanie. Nie chciałam nikogo urazic (przepraszam za brak niektórych polskich znaków, moja klawiatura szwankuje :) ).
EDIT:
Przepraszam bardzo - kto słitaśny interesuje się Thierrym Vergerem :lol: ?
A pro'po "życiowej partnerki" są jakieś dowody ?? - pudelek itp. jest bardzo mało wiarydodnym źródłem :wink: .
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:9a1f5b51aa="sara"]WIĘKSZOŚĆ i trudno to "przeskoczyc"[/quote:9a1f5b51aa]

bez przesady, wcale nie większość!
fakt, że jest ich w tańcu całkiem sporo, ale moim zdaniem wynika to jedynie z tego, że w środowisku tanecznym znacznie łatwiej się 'ujawnić' i być akceptowanym jakim się jest, niż np. w środowisku lekarskim, prawniczym, nauczycielskim, i wielu innych zawodach.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

saro, ale to co najmniej dziwne pytanie i sposób jego zadaia sugerował ze bardzo Cie nurtuje ta kwestia - co ma do tego tajemniczość?
Poza tym na serio może wśród tancerzy jest nieco większy odsetek homoseksualistów - tak jak wśród generalnie zawodów artystycznych - być moze z rodzajem seksualności wiąże się twz. wieksza wrażliwość artystyczna, wyboraźnia etc. ale na pewni nie "większosć tancerzy jest gejami" bo tak po prostu nie jest. To raczej klisza, którą chetnie w aurze z lekka skandalizujacej utwierdzają media, ksiażki i filmy. Na tym forum wielokrotnie staraliśmy się wytłumaczyć ze wcale tak nie jest. I nie sądzę, zeby tancerz homoseksualista był czy mógł byc bardziej tajemniczy niż hetero, wszytsko to kwestia osobowości, dyskrecji lub... autokreacji :)
Father

Post autor: Father »

[quote:16a57b61b7="Kasia G"]Poza tym na serio może wśród tancerzy jest nieco większy odsetek homoseksualistów[/quote:16a57b61b7]
To nie prawda Kasiu. Jakie masz na to wiarygodne dowody?
Ja czytalem bodajże dwa lata temu jakis artykul z brytyjskej prasy traktujacy o badaniach tego zjawiska wśród aktorów i tancerzy i okazało sie że to bujda. Jedynie co stwierdzono to wieksza ilość biseksualistów. Ale ilość biseksualistow w calej populacji to czarna dziura i dlatego rozmowa na te tematy wiedzie w ślepy zaułek :roll:
A swoja drogą to dobrze być takim uniwersalnym bi. Wszędzie można się podłączyć :smile:
Kasia G

Post autor: Kasia G »

napisałam dlatego "może" i "trochę większy" - tez kierując się wyłacznie własnymi obserwacjami. Natomiast masz absolutna rację, ze brnięcie (po raz kolejny) w te rozważania uważam za bezcelowe.
Tym bardziej nie widze potrzeby rozwijania tematu "bi" - w żadnym wątku :)
ODPOWIEDZ