LINKI DO ADRESÓW SKLEPÓW BALETOWYCH
[color=blue:7b14d26546]pierwszy i drugi link to sznurki do tego saego sklepu pas de chat - który w dodatku ma już swój osobny watek na naszym forum. Link do rzekomego grishko pl to link do sklepu Elite, który takze ma już swój wątek na naszym forum. Proszę o wklejanie tu tylko nowych, nieznanych linkow do sklepów baletowych.
Administrator[/color:7b14d26546]
Administrator[/color:7b14d26546]
Poprostu płakać mi się chce, widząc te ceny na wyprzedażach i myśleć o tym okropnym pechu, który mnie spotkał będąc w Paryżu. Ostatniego dnia mojego pobytu w Paryżu miałam zaplanowane iść do sklepu Sanshy rano i zrobić ooogromne zakupy. Jednak moi kochani rodzice powiedzieli, że pójdziemy około 18, bo tak im wygodniej. Przychodzimy w końcu na rue de Clichy o 17.05, patrzymy i okazało się, że w czasie wakacji sklep jest otwarty od 10 do 17 i to jeszcze były takie wyprzedaże!!. Myślałam, że poprostu zaraz sobie włosy wyrwę. Następnego dnia wyjeżdżałam i tak wróciłam z pustymi rękami na moją wieś :/
Tak więc przepraszam, może nie na temat ale musiałam się podzielić z kimś moim nieszczęsciem...
rooni, na allegro są futury. może już to widziałaś?
http://allegro.pl/item679666852_sansha_pointy_futura_jedyne_wyjatkowe.html
Tak więc przepraszam, może nie na temat ale musiałam się podzielić z kimś moim nieszczęsciem...
rooni, na allegro są futury. może już to widziałaś?
http://allegro.pl/item679666852_sansha_pointy_futura_jedyne_wyjatkowe.html
[quote:f5bd88d77e="Juulia"]Mam jedno pytanie...
Czy osoby z warszawy lub okolic oriętuja sie może gdzie mozna kupic body capezio w miare normalnej cenie.?[/quote:f5bd88d77e]
Cóż Capezio raczej należy do tych droższych
Czasem zdarzają się dobre przeceny w "pas de chat"...
Można też kąski na allegro trafić...
Czy osoby z warszawy lub okolic oriętuja sie może gdzie mozna kupic body capezio w miare normalnej cenie.?[/quote:f5bd88d77e]
Cóż Capezio raczej należy do tych droższych
Czasem zdarzają się dobre przeceny w "pas de chat"...
Można też kąski na allegro trafić...