Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
-
aankaa_baletnica=)
-
Tranquility
[quote:bd9b02fef2="Princess Maron"]
nie mówili, tylko pokazywali podczas napisów taki pasek z tekstem że będą występować... troche spostrzegawczości i logiki proszę...[/quote:bd9b02fef2]
rozumiem, że można zwrócić komuś uwagę, ale dlaczego wprowadzasz taki niemiły ton dyskusji przy tym? nie każdy ogląda napisy końcowe...
co do wybranej 16stki to kilka osób bym "wymienił" szczerze mówiąc...
za tydzień wreszcie pierwszy "normalny" odcinek... :)
nie mówili, tylko pokazywali podczas napisów taki pasek z tekstem że będą występować... troche spostrzegawczości i logiki proszę...[/quote:bd9b02fef2]
rozumiem, że można zwrócić komuś uwagę, ale dlaczego wprowadzasz taki niemiły ton dyskusji przy tym? nie każdy ogląda napisy końcowe...
co do wybranej 16stki to kilka osób bym "wymienił" szczerze mówiąc...
za tydzień wreszcie pierwszy "normalny" odcinek... :)
-
aankaa_baletnica=)
A może nie wszyscy muszą wiedzieć to co ty wiesz... Np. ja nigdy nie zwracam uwagi na końcowe napisy i nawet jak oglądałam do końca to nie czytałam napisów. Nie widzę tu nic z logiki i spostrzegawczości...
Właśnie jak taką informacje przeczytałam to zdziwiłam się, że mieliby brać udział.
Ale dobra... dziękuję za odpowiedź na głupie pytanie...
Właśnie jak taką informacje przeczytałam to zdziwiłam się, że mieliby brać udział.
Ale dobra... dziękuję za odpowiedź na głupie pytanie...
Bardzo podobał mi się styl pracy Wade'a Robsona. Szczerze mówiąc po tym, co pokazał w MTV, nie spodziewałam się, że jest takim dobrym pedagogiem, a już na pewno nie spodziewałam się choreografii w stylu tej z "szalonymi bezdomnymi" - bardzo musicalowej, wymagającej aktorskiego zagrania, zdecydowanie odległej od teledyskowej estetyki.