Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Maron

Post autor: Maron »

o tym, że ww. szesnastka wystąpi w TzG było już wiadomo na koniec ostatniego odcinka...
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Czyli będzie kolejna edycja, tak?
A jak było wiadomo? Mówili coś takiego? Do mnie nie dotarło...
Maron

LOOOOOL

anka teraz mnie rozwaliłaś na amen

oni będą dawać WYSTĘP, coś a'la niegdyś VOLT nie będą brać udziału w rywalizacji!!

nie mówili, tylko pokazywali podczas napisów taki pasek z tekstem że będą występować... troche spostrzegawczości i logiki proszę...
groteska

Post autor: groteska »

Ja koncowki niestety obejrzec nie moglam, stad to moje niedoinformowanie ;) Hmmm w takim razie czekam na ten wystep i tylko na wystep, bo samego TzG nie jestem jakas specjalna fanka...
Tranquility

Post autor: Tranquility »

[quote:bd9b02fef2="Princess Maron"]
nie mówili, tylko pokazywali podczas napisów taki pasek z tekstem że będą występować... troche spostrzegawczości i logiki proszę...[/quote:bd9b02fef2]
rozumiem, że można zwrócić komuś uwagę, ale dlaczego wprowadzasz taki niemiły ton dyskusji przy tym? nie każdy ogląda napisy końcowe...

co do wybranej 16stki to kilka osób bym "wymienił" szczerze mówiąc...
za tydzień wreszcie pierwszy "normalny" odcinek... :)
Maron

ja rozumiem jak ktoś nie widział końcówki bo nie mógł, ale nie sądzę że wyłączył je z własnej woli tymbardziej że końcówka była bardzo efektowna... a logika się odnosi faktu występowania uczestników You can dance w TzG...
Torin

Post autor: Torin »

Ale zgryźliwość twoja niestety dała się odczuć - a to w/g mnie niepotrzebne i nieładne i niemiłe i nieeleganckie i nieefektowne i ....

Torin
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

A może nie wszyscy muszą wiedzieć to co ty wiesz... Np. ja nigdy nie zwracam uwagi na końcowe napisy i nawet jak oglądałam do końca to nie czytałam napisów. Nie widzę tu nic z logiki i spostrzegawczości...
Właśnie jak taką informacje przeczytałam to zdziwiłam się, że mieliby brać udział.
Ale dobra... dziękuję za odpowiedź na głupie pytanie...
Nati

Post autor: Nati »

wg mnie dobrze wybrali :) jestem niezmiernie ciekawa kto bedzie tym który wyjedzie na Brodway.... ah
Czajori

Post autor: Czajori »

Bardzo podobał mi się styl pracy Wade'a Robsona. Szczerze mówiąc po tym, co pokazał w MTV, nie spodziewałam się, że jest takim dobrym pedagogiem, a już na pewno nie spodziewałam się choreografii w stylu tej z "szalonymi bezdomnymi" - bardzo musicalowej, wymagającej aktorskiego zagrania, zdecydowanie odległej od teledyskowej estetyki.
ODPOWIEDZ